Stranac oborio Vranjanku u centru grada

Lokalne vesti - Petak 14.08.2020 - 09:43

U četvrtak, 13, avgusta, u centru grada je teško povređena Vranjanka stara 74 godine.

Nezgoda se dogodila u Lenjinovoj ulici FOTO: D. Ristić/OK Radio Nezgoda se dogodila u Lenjinovoj ulici FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema informacijama iz Policijske uprave Vranje, žena je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 10 časova dogodila u Lenjinovoj ulici.
 
Vranjanka je zadobila teške telesne povrede kada je oborena od strane „škode rapid“ beogradslkih registarskih oznaka.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, vozač „škode“ je državljanin Rumunije, sa prebivalištem u Srbiji, star 29 godina.
 
On je, krećući se iz pravca Ulice Kralja Stefana Prvovenčanog, najpre zaustavio vozilo, a onda krenuo u rikverc, kada je naleteo na ženu koja je prelazila kolovoz van obeleženog pešačkog prelaza.
 
Povređenoj ženi je pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Vranje, dok su pripadnici policije izvršili uviđaj na licu mesta, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.
 
Kako se nezvanično saznaje, vozaču „škode“ je izrečena mera zadržavanja do 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: