Saul Njigez (©Reuters)
Saul Njigez (©Reuters)

Iskreno priznanje Jorgandžija: Bolji su, brži, šansu nam nisu dali

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.20. | 23:34

“Teško je”, kaže vezista Atletiko

Obično je Atletiko taj koji rivale ostavlja da zbunjeno tumaraju terenom pokušavajući da pronađu makar pola metra čistog prostora. Međutim, večeras u Lisabonu Lajpcig je sličnim oružjem savladao Jorgandžije. Saul Njigez iskreno priznaje: prošao je bolji tim.

Izabrane vesti

Razumeju igru vrlo dobro. Šansu nam nisu dali. Imamo i mi naravno svoj deo odgovornosti. Bili smo daleko jedni od drugih. Morali smo bolje da čitamo igru. Teška sezona za sve nas. Žao nam je zbog navijača”, rekao je Saul.

Partner iz veznog reda Koke ništa bolje raspoložen.

Bili smo veoma uzbuđeni zbog ove Lige šampiona. Tri utakmice i mogao si da osvojiš LIgu šampiona. A sad je gotovo. Treba sutra ustati iz kreveta. Nekad jednostavno ne odigraš dobro. Moramo samo da vidimo gde smo pogrešili. Lajpcig je sve vreme bio bolji. Bio je brži. Nismo mogli da im pariramo”.

Pohvale i od Dijega Simeonea.

"Odlučni su, živahni, puni entuzijazma, sveži. Napravili su nam probleme. Uveren sam da smo uradili sve što smo mogli, ali ovo je sve što smo imali. Morali smo da izgubimo. Sad je vreme da ustanemo i pripremimo se za narednu sezonu”.


tagovi

Saul Njigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara