Kakva predstava srpskog tandema u Orlandu, "Bogi" i "Beli" srušili LeBrona i Lejkerse!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.08.2020.
21:51
Izvor: Sportske.net

Sakramento se kasno probudio.

Beta/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP
Beta/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su Los Anđeles Lejkerse u meču bez takmičarskog značaja, kako su "Jezeraši" overili prvo mesto na tabeli Zapada pred plej-of, dok su Kingsi ostali bez šansi za plasman u doigravanje.

"Kraljevi" su slavili sa ubedljivih 136:122 u poslednjem meču sezone, iako nije delovalo da će tako biti nakon prvog kvartala.


Raspucani Lejkersi postigli su 40 poena za uvodnih 12 minuta i na prvi odmor otišli sa 10 poena prednosti.

Ipak, usledila je furiozna deonica Kingsa, koji stižu do preokreta i 10 poena prednosti pred veliki odmor, ostavili su ekipu iz Los Anđelesa na samo 16 poena u drugoj četvrtini.

Gde su stali u drugoj, nastavili su puleni Luka Voltona u trećoj četvrtini, Bogdan Bogdanović je "namestio ruku".

Najpre je Bjelica vezao tri poena i neutralisao trojku Morisa na drugoj strani, a onda je nastupio "Bogi".

Vezao je osam poena, trojkom ga je presekao Džozef, da bi nakon nove trojke Bogdanovića Sakramento stigao do 16 poena prednosti.

Admiral

Prednost je nastavila da raste, uključili su se i Badi Hild i Džozef, pa su Kingsi poveli i sa 28 poena razlike.

Na poslednji odmor otišli su sa 25 poena viška, ubrzo je u poslednjem kvartalu postalo jasno da Lejkersi nemaju ni snage ni motiva da se vrate u ovaj meč, pa su Kingsi upisali pobedu.





Volton je odlučio i da odmori najbolje pojedince u finišu susreta, pa je tako Bogdanović za 27 minuta na parketu upisao 27 poena, ali i devet asistencija.

Bjelica je odigrao pet minuta više, postigao je 15 poena, ali je upisao i čak 13 asistencija, dva skoka su mu falila za tripl-dabl.

Odličan je bio i Badi Hild sa 28 poena, a istakli su se i Džabari Parker sa 19 i Kori Džozef sa 13 poena, Jogi Ferel je dodao 11.

Kod Lejkersa 19 poena Vejtersa, 17 je dodao LeBron Džejms, koji je odigrao svega 15 minuta, Horton-Taker je ubacio 14, toliko je dodao i Markif Moris, dvocifren sa 11 poena i Džej Ar Smit, kao i Kvin Kuk sa 12.

Nešto ranije Vizardsi su savladali Boston, više OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke