Marinika Tepić: Ne mogu da komentarišem šta neko priča u kafani

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić nije danas želela da komentariše uvrede koje je na njen račun izneo Nikola Jovanović.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.08.2020.

20:06

Marinika Tepić: Ne mogu da komentarišem šta neko priča u kafani
FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIC

"Ne mogu da komentarišem šta neko priča u kafani", navela je Tepić, na pitanje novinara, ispred zgrade "Telekoma", gde je i danas došla da govori o poslovanju te kompanije.

Dodala je i da joj je žao što je u priči o uvredama na njen račun novinarima najbitnije pitanje o Jovanoviću.

Ona je, inače, zatražila da se objavi finansijski izveštaj o poslovanju Telekoma, čiji novac se, kako tvrdi, koristi za finansiranje provladinih medija.

Osim novinara, konferenciji Tepić su prisustvovale njene kolege, Miroslav Aleksić i Borko Stefanović, kao i pristalice, među kojima i akademik Dušan Teodorović.

Tepić je kazala da je juče na istom mestu pokušala da postavi pitanja o finansijskoj situaciji tog preduzeća, ali da ju je u tome sprečio jedan od direktora ''Telekoma''.

''Telekom'' je, rekla je, još uvek državna kompanija i u vlasništvu svih građana i niko ne može da bude sprečen da dođe ispred sedišta kompanije i kaže šta misli.

Tvrdi i da je Telekom pred stečajem, zbog nastojanja da se uspostavi monopol nad telekomunikacionim sistemom Srbije.

Telekom je juče već reagovao na istupe Tepić vezane za tu kompaniju, ocenjujući da je to samo nastavak brutalne kampanje protiv srpskog nacionalnog operatora, a u interesu i na korist konkurentske kompanije, zapravo SBB-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: