Konteovi planovi, naplati defanzivca, zamena stiže iz Torina?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 13.08.2020.
15:32
Izvor: Sportske.net

Posle LE sledi i napad na prvu metu.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Inter je eliminisao Bajer Leverkuzen i sada u polufinalu igraju sa odličnim Šahtjorom, taj meč je zakazan za sedamnaesti avgust. Konte je izjavio da je sad sav fokus na završnicu LE, ali italijanski mediji otkrivaju par meta za narednu sezonu.

Ponovo će se osvežiti odbrana, ostanak Godina je upitan dok će Škrinjar skoro izvesno napustiti klub. Odlični štoper je meta premijerligaša poput Mančester Sitija.

Njegovo mesto bi mogao da zauzme Armando Ico. Torino vrednuje svog defanzivca na 25 miliona evra, "neroazuri" bi ponudili razmenu u kojoj bi "bikovima" pripao Matijas Vesino.

Urugvajac muku muči sa kolenom od nastavka šampionata, pre tri godine je plaćen oko 25 miliona evra, ove sezone je nastupio na 25 utakmica sa učinkom od tri gola i jedne asistencije.

Fabricio Romano dodaje da će Inter po okončanju LE krenuti ozbiljnije u pregovorima sa Totenhemom oko transfera Ndombelea. Pitanje je da li Murinjo može naći zajednički jezik sa Francuzom, jasno da Inter ima i prednost ovde zbog dobrih odnosa sa Posebnim.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 13.08.2020
17:47

Smalling i novac za Škriniara on se snalazi dobro sa 3 nazad