Kad je dosta? Pep će potrošiti više od 150 miliona na odbranu, stiže dvojac iz Serije A?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.08.2020.
13:16
Izvor: Sportske.net

Očigledno, Siti ne namerava da se zaustavi na Akeu i Feranu Toresu...

EPA-EFE/Matthew Childs/NMC/Pool
EPA-EFE/Matthew Childs/NMC/Pool

Povezane vesti

Pep Gvardiola je doveo Nejtana Akea, ali je svima jasno da traži još jednog štopera, kako bi uz Laportea imao trojac u koji će se pouzdati.

Stons i Otamendi su na na prodaju, prvog hoće Arsenal i bivši klub Everton, drugi bi mogao da se vrati u Španiju.

Ono što se zna je da je Erik Garsija na meti Barse koja želi da ga vrati u klub, ali da Siti ne odustaje, 25 miliona je cena za momka koji poput Pikea, želi kući iz Mančestera.

Meta Sitija je Kalidu Kulibali, Senegalca hoće i Junajted, čeka se da Napoli smanji cenu. Navodno, "Građani" će platiti oko 70 miliona evra za jednog od najboljih štopera sveta koji doduše ove sezone nije igrao dobro. Napolitanci hoće da prodaju njega, Milika i Alana, kako bi napunili kasu, ali i vratili novac uložen u klupski rekord transfer Osimhena iz Lila.

Videćemo kako će teći pregovori, Kulibali je odbio PSŽ, želi u Englesku, ali spreman je i da ostane u Napulju gde zarađuje 6 miliona evra godišnje.

Osim Kulibalija, Pep je razmišljao o Škrinjaru, ali je Afrikanac bolji sa loptom u nogama što je ključ.

Baner Liga Sampiona

Priča se i o novom levom beku, kao alternativi za Mendija, Zinčenko koji i nije bek odlazi, Kanselo koji je desni bek, može da igra i kraj leve aut linije, ali se nije proslavio.

Gvardiola bi platio Aleksa Sandra oko 40 miliona, uz Akea i Kulibalija troškovi bi bili veći od 150 miliona evra samo za trojicu defanzivaca.

baner kazino

Podsetimo kupili su i Ferana Toresa, interesuju se za Dibalu, očigledno, posle pobede protiv UEFA u Lozani na sudu, trošenje se podrazumeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Thursday, 13.08.2020
18:13

Ne volim naftase a nesto preterano ni ziherasa. Ali ako uzme LS i sa Sitijem onda je svakako opravdao ono sto mnogi pricaju, da je revolucionar i da je u top 5 svih vremena. Mora malo da nauce komsije kako se kupuje kada vec imas da trosis. Juve mi nije jasan sa ovim Sandrom a jos manje klubovi koji ne kidisu a covek je dzaba za cene koje su aktuelne poslednjih 4-5 godina. Odbrana ce im biti bomba, gornji roster je skratio da svi imaju minutazu, svaka cast ako ovo uspe. Ederson - Mendi/Sandro, Ake/Kulibali, Laport, Voker/Kanselo. Odbrana da se sledis! Gundogan, Fernandinjo i Rodri drze gornji deo a gornji deo uigran do bola. Foden poludeo, tu su jos 3 krila Marez, Sterling, B.Silva, 2 kvalitetna spica i covek o kome je svako slovo visak. Covek je ultra znalac i najveca greska MU sto ga nije dovela a hteo je da dodje iz Bundes lige.

avatar
scofield
Wednesday, 19.08.2020
20:05

Sve to tako izgleda lepo dok ne dodju do cetvrtfinale LŠ, pa im onda lion kaze sedi jedan.

avatar
riquelme
Friday, 21.08.2020
19:26

Pisao sam o nacinu trosenja para. O odabiru igraca o taktici prodaje i vec dovedene zamene. I to sto ih je Lion dobio nije bas bilo sedi jedan nego Steling pod nebo sa metar pa onda kada su bili svi u njihovom sesnaestercu su primili i treci. Da se igra regularno kuca/strana ostalo bi 2:1 i primili bi 5 komada sledecu. Prosto ne verujem da branim Siti ali kada neko napise da je Lion dao nekom 1, jeste ali samo u 90 minuta. Uz duzno postovanje prema vec odavno dokazanom treneru i sigurno jednom od 10 trenutno.

avatar
Mirjevac
Thursday, 13.08.2020
17:19

Hahaha, do pre neki dan ste pisali da ce da potrose 250 milion, danas da ce samo 150 miliona da potrose! Mislim da ovo nema veze sa vezom? Prvo oni ce da kupe neke igrace a i neke su kupili, drugo oni imaju neke igrace i da prodaju! Tako da se nemoze samo pricati o potrosnji vec i o prodaji i zaradi! Sto se tice Kulibaliha on je slab igrac, videlo se protiv Barce svi ga prekazili, pogotovu Mesi kao 33 godisnji igrac ga prelazio ko nista, tako da je po meni on slab igrac i da ne vredi vise od mozda 40 miliona, on je samo izvikan da je dobar a nije!

avatar
Provokator
Thursday, 13.08.2020
15:06

Ovaj celavi "takticar" je resio da obori rekord u trosenju novca i ne osvajanju Lige Sampiona. Ne znam kakav covek moze da kaze da je on dobar "trener".

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 13.08.2020
14:36

Pa u ligi u kojoj Maguire kosta koliko kosta i u kojoj se za prosecnog golmana ( Kepa ) daje dzak love i da sad ne nabrajam sve primere, valjda 60 miliona za dva igraca nije puno ? Ako dodje Kuli prodace sigurno Stones-a i Otamendija a mozda i Garsiju i to ce da se pokrije a 1 plata je manja od 3 + d.silva nije pod ugovorom a ima velika primanja a zamenu nece kupovati ( foden je tu )

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 13.08.2020
13:25
avatar
Amar Zornic
Thursday, 13.08.2020
13:20

Senegalac po 100 put a ne Malijac xD

avatar
_Goran_
Thursday, 13.08.2020
13:19