Alvaro Morata (Atletiko Madrid)
Alvaro Morata (Atletiko Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Bikovi se sapliću o jorgan

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.20. | 11:16

Pročitajte nekoliko predloga za 13. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ŠPANIJA 2 - PLAY OFF | 19:30
Girona - Almeria
ID: 5016769

 

Almerija je prvenstvo završila sa bodom više od Đirone, koja je sa učinkom 14-5-2 bila jedan od najboljih domaćina u Segundi (više pobeda, 15, imala je samo prvoplasirana Ueska). Na njihovim međusobnim okršajima obično dolaze kečevi, pa verujemo da će i u prvom meču plej-ofa.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Elfsborg - Falkenberg
ID: 5016617

Elfsborg je vezao šest kola bez poraza (četiri pobede) i iskoristio kikseve Norćepinga i Jurgordena, te je sada on najbliži Malmeov pratilac. Falkenberg ne gubi lako, ali retko je remetio planove kluba sa Boros Arene i kec je mnogo izgledniji od ostalih ishoda. Golove obiđite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
IZRAEL - SUPER KUP | 19:30
Maccabi T.A. - Hapoel B.S.
ID: 5017180

Koliko je Makabi bio dominantan u prošlom prvenstvu pokazuje podatak da je doživeo samo jedan poraz i to u poslednjem kolu, a ekipu koju je tada vodio Vladimir Ivić savladao je upravo Hapoel Ber Ševa, osvajač Kupa. No, u prvom meču Superkupa prvak je slavio 2:0, pa će i sada.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
FINSKA 3 C | 17:30
Vaajakoski - JIPPO
ID: 5019378


Domaći su u poslednje vreme zaigrali veoma dobro i vezali dve pobede (na svom terenu) i remi (u gostima), pa nije da nemaju čemu da se nadaju. Međutim, protivnik je u još boljoj formi i jedini je tim koji još nije doživeo prvenstveni poraz, zbog čega ipak verujemo u dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
RB Leipzig - Atl.Madrid
ID: 5016674

Ako neko ume da igra eliminacione mečeve to su Atletiko i lukavi Dijego Simeone, koji je u prethodnoj rundi nadmudrio čak i Jirgena Klopa i lišio Liverpul odbrane trofeja. Sa Nemcima nikada nije lako, međutim, Bikovi moraju da se pomire sa podređenom ulogom protiv Jorgandžija.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Norrkoping - Hammarby TFF
ID: 5016610

Nedeljna pobeda nad Jurgordenom u velikom derbiju napunila je samopouzdanjem fudbalere Hamarbija, ali Norćeping skoro godinu dana nije izgubio kod kuće i bliži je bodovima. Na njegovim mečevima često dolazi 2-4, pa ako ne smete keca, odaberite golove, ali kvota je mnogo manja.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
FINSKA 3 C | 17:30
Kiisto - VIFK
ID: 5019377

 

U pitanju je okršaj ekipa koje zauzimaju poslednja dva mesta na tabeli Grupe C Treće finske lige i nijedan ishod ne bi bio veliko iznenađenje. Domaći imaju tri boda, a rival jedan više, no usudićemo se da vam preporučimo keca pošto je VIFK u prošlom kolu izgubio 8:0 od GBK-a.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Za izbegavanje
IZRAEL 2 - LIGA KUP | 19:00
Hapoel R.G. - Hapoel Raanana
ID: 5019366


Kada su u pitanju takmičenja kao što je Liga kup, uvek valja biti oprezan. Pobeda najčešće ne donosi neku veliku korist, a trenerima takve utakmice služe kako bi oprobali neke igrače koji obično ne dobijaju veliku minutažu. Sve pomenuto važi i za ovaj meč, pa ga preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara