Četvrtak, 13.08.2020.

07:59

Italija: Obavezni testove za putnike iz Hrvatske, Grčke...

Italija je uvela obavezne testove na korona virus za sve one koji u tu zemlju dolaze iz Hrvatske, Grčke, Španije i Malte zbog rizika od širenja koronavirusa.

Izvor: Tanjug

Italija: Obavezni testove za putnike iz Hrvatske, Grčke...
Ilustracija: GettyImages/ Emanuele Cremaschi Stringer

Ministar zdravlja Roberto Speranca saopštio je sinoć da je potpisao uredbu o obaveznom negativnom testu, prenosi Rojters.

"Moramo da nastavimo putem opreza, da branimo rezultate koje smo postigli prethodnih meseci zahvaljujući žrtvovanju svakog od nas", naveo je Speranca na Fejsbuku.

Svaki putnik treba da predoči potvrdu o negativnom testu i to ne starijem od 72 sata ili da uradi brzi test u 48 sati od ulaska u zemlju. Brza testiranja, na čiji rezultat se čeka oko 15 minuta, mogla bi se obaviti na aerodromima.

Obavezan odlazak u dvonedeljnu samoizolaciju na snazi je već za sve one koji dolaze iz zemalja koje ne spadaju u Šengen, iz Bugarske i Rumunije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: