OVO JE LICE MONSTRUMA KOJI JE UBIO BEBU: Jezivo priznanje oca koji je na smrt pretukao sinčića: NERVIRAO ME NJEGOV PLAČ!
Foto: Kurir

strašno

OVO JE LICE MONSTRUMA KOJI JE UBIO BEBU: Jezivo priznanje oca koji je na smrt pretukao sinčića: NERVIRAO ME NJEGOV PLAČ!

Crna Hronika -

Sina sam prvi put išamarao jer me je nervirao njegov plač, pa se on tada utišao. Međutim, nastavljao je i kasnije da plače, pa sam morao da ga udaram jače.

Ovo je, navodno, u istrazi ispričao M. T. (29), koji je osumnjičen da je 25. juna pretukao svog tromesečnog sina. Mališan koji je zadobio teške povrede glave, posle mesec i po dana borbe lekara za njegov život, preminuo je prošlog petka na Institutu za majku i dete.

Sve priznao

- Dva dana sam udarao dete, sigurno da se to dogodilo tri ili četiri puta. Nervirao me je njegov plač, samo sam hteo da ga smirim i mislio sam da će tako prestati - navodno je rekao M. T. nadležnima koji su ostali šokirani.

foto: Kurir

Kako saznajemo, predmet koji je najpre vodilo Osnovno tužilaštvo u Vršcu stigao je u Više tužilaštvo u Pančevu.-

On se u početku sumnjičio za nasilje u porodici, ali posle smrti dečaka predmet je prešao u Više tužilaštvo. M. T. je priznao i u policiji, a kasnije i pred tužiocem i do detalja ispričao kako je tukao sina. Nijednog trenutka nije negirao da je udarao svoje dete - priča dobro obavešteni izvor Kurira:

- Dečak, koji je rođen zdrav, preminuo je usled ozbiljnih neuroloških povreda. Njemu su bili oštećeni moždani centri neophodni za život. Lekari su odmah po prijemu mališana bili svesni da je stanje izuzetno teško i da su šanse da preživi male.

Hronologija

Ubice dece

maj 2019. Zoran Albić iz Prahova kod Negotina tukao do smrti svoju dvoipogodišnju pastorku L. F., pa ju je s devojčicinom majkom odneo u bolnicu i rekao da je pala s terase

novembar 2018. Ferdi Jašari iz Zemuna nasmrt pretukao petomesečnu ćerkicu, koja je preminula u bolnici, a nedavno je osuđen na 14 godina zatvora

februar 2017. Dejan Krstičić iz Štrpca nožem izbo svoje blizance stare 40 dana, usled čega je jedan od dečaka preminuo

oktobar 2015. E. B. (28) uhapšena je u Sivcu kod Sombora zbog sumnje da je usmrtila jednomesečnu bebu tako što ju je tresla jer je plakala

Roditelji dečaka M. T. i T. M. žive u Vršcu u jako teškim uslovima s njenom majkom i sinom iz prvog braka.

- Oni su u vanbračnoj zajednici, a do sada nije bilo prijavljivano nasilje iz te porodice. Međutim, krajem juna M. T. je obavestila policiju da je suprug tukao sina.

Završena obdukcija Teške povrede glave

Završena je obdukcija tela bebe koju je, kako se sumnja, nasmrt pretukao otac, saznaje Kurir. - Dete je doneto u izuzetno teškom stanju sa neurološkim povredama, lekari su se borili za njegov život 40 dana. Obdukcija je pokazala da su povrede mozga nastale od udaraca koje mu je otac zadao - kaže izvor Kurira.

Plašila se muža

Reporteri Kurira obišli su juče kuću ove porodice u Vršcu. - Mesec i po ne znamo šta je s detetom. Bio je u komi, nismo znali da li će se oporaviti ili ne... - rekla je za Kurir tetka majke čija je beba preminula. Kako nam je objasnila na kapiji porodičnog doma, majka je otišla po telo bebe. Majka T. M je, kako nezvanično saznajemo, pričala da se njena ćerka plašila supruga, ali da ga nije nikad prijavljivala.

- Stalno joj je pretio, ali ga nikad nije prijavila jer nije bio nasilan prema njoj. Tog dana on je sam bio sa bebom. Izleteo je iz kuće i rekao da zovemo Hitnu pomoć jer beba ne diše - ispričala je bebina baka.

Komšinica o ocu Radovao se kad je dobio sina

Komšinica kaže da je M. T. radio kao nadničar i da se mnogo radovao kad je dobio sina. - Sećam se da je bio srećan. Hvalio se sinom, prosto ne mogu da verujem da je to uradio - kaže komšinica koja se šokirala kada je čula da je beba umrla.

Komšije kažu da su za smrt bebe saznali iz medija.

- Oni su divna porodica. M. T. ima sestru koja radi u Švajcarskoj, ona je pre nekoliko dana došla da bude s njima. T. M. je imala vezu pre M. T. i u toj vezi je dobila sina, koji sada ima pet godina. Dolazio je taj njen bivši da viđa dete. Sećam se da je jednom bio i da se valjda potukao sa M. T., potezali su noževe i sekire - priča komšinica.

Kurir.rs/Jelena Ivić Jelena Rafailović

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track