Milenković
Milenković

Fjorentina ponudila novi ugovor Milenkoviću

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.08.20. | 18:46

U suštini, ako bi ostao još jednu godinu uz bolje uslove, sledećeg leta bi mogao da ode ako dođe prava ponuda

Fjorentina ili rastanak. Nikola Milenković je na raskrsnici. Kako pišu specijalizovani transfer-sajtovi poput Kalčomerkata, Fjorentina je ponudila novi ugovor srpskom defanzivcu.

Milenković je navodno uzeo nekoliko dana da razmisli, a onda će saopštiti klubu odluku.

Izabrane vesti

Postoje dve opcije. Da obnovi ugovor koji mu ističe 2022. godine ili da "prisili" odlazak iz Fjorentine, a to niko ne želi na stadionu Artemio Franki.

Roko Komiso i klub su navodno odradili svoje, ponudili značajno veću platu Milenkoviću od 800.000 koliko sada ima po sezoni. Uz jedan dodatak, odnosno klauzulu. Suštinski, poruka je sledeća: ostani još jednu sezonu i onda 2021. godine možeš da ideš uz dobru ponudu".

Sada Bleki treba da kaže svoju reč.

Bivši štoper Partizana poštuje sve što mu je Fjorentina pružila, ceni to sve, ali naravno da gleda i ka drugim stvarima koje mu se nude. Na primer, poznato je da se Milan interesuje za njega i da je u kontaktu sa njegovom menadžerskom agencijom.

Bleki ima još dve godine u ugovoru, ali potencijalno "ne" ponudi Fjorentine za novi ugovor moglo bi da bude loš znak za Violu. I onda bi klub sa Artemio Frankija mogao da odluči da ga proda. Početna cena je, kažu - 35.000.000 evra.

Podsetimo, pominjalo se i interesovanje Intera za Milenkovića, ali se ispostavilo da je preskup za džep Nerazura.

Milenković je dobrim igrama zadobio pažnju brojnih timova, sećamo se i da se prošlog leta povezivao sa Atletikom i Juventusom, a nije sada slučajno Fjorentina ponudila produžetak ugovora uz još bolje uslove.

Odluka je, kako stvari stoje, na Milenkoviću...

 


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Nikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara