Oglasio se Natho: Stojke je naš kapiten

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.08.20. | 15:42

Kratka izjava Izraelca o dešavanjima u Humskoj

Partizan se pobedom nad Javorom vratio na trijumfalni put. I ne samo da se vratio, nego je drugu prvenstvenu pobedu iskovao na lep način, uz briljantan pogodak Umara Sadika i odličnu rolu Sejdube Sume. Tim Sava Miloševića je nagovestio da je na dobrom putu da uhvati prošlogodišnju formu, ali...

Neke teme ostale su da lebde u vazduhu posle duela sa Ivanjičanima. Na terenu nije bilo jednog od najboljih igrača Partizana – ako ne i najboljeg – Bibarsa Natha.

Izabrane vesti

Pojavila se informacija da je sjajni izraelski vezista u neformalnim razgovorima zatražio da bude kapiten, te da na istu funkciju pretenduju i neki drugi igrači u crno-belom timu. Posebno zbog toga što status nedodirljivog kapitena u Humskoj ima golman Vladimir Stojković, koji je na početku prvenstva prepustio mesto mladom Aleksandru Popoviću, najviše zbog pravila o obaveznim bonus igračima.

Međutim, Bibars Natho se oglasio o vrućoj temi poručivši da je Vladimir Stojković kapiten Parnog Valjka.

"Ne znam ko to piše. To jednostavno nije istina. Stojke je naš kapiten i jako smo srećni što je tako. Nije stvar igrača da pričaju ko je kapiten, a ko nije. Naš posao je da budemo maksimalno koncentrisani da dobijemo naredne utakmice", rekao je Natho

Kapiten izraelske reprezentacije oglasio se u utorak veče i na Instagramu. Postavio je selfi fotografiju sa Vladimirom Stojkovićem i kratkim opisom: "Naš kapiten". I to nije sporno. Ne bi ni bilo da Stojković igra, ali u prve tri Partizanove utakmice u ovoj sezoni iskusni golman je igrače bodrio sa klupe za rezerve. U takvim okolnostima timu je ponekad potreban i neko da ga razmrda na samom terenu. To se već ne može sa klupe.


tagovi

Bibars NathoVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara