Košarka

Izabrano novo rukovodstvo KK Radnik

Izabrano novo rukovodstvo KK Radnik
Foto: Facebook | Izabrano novo rukovodstvo KK Radnik

Na Izbornoj skupštini Košarkaškog kluba Radnik, iz Bijeljine izabrano je novo rukovodstvo kluba.

Za predsjednika je izabran Mladen Petrović, potpredsjednik je Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Miodrag Stojanović, sportski direktor je postao Vladimir Vulović, a direktor marketinga Vladimir Savić.

Izabrani su i novi članovi Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora, kao i Disciplinska komisija.

Kada je riječ o trenerskom kadru, na mjestu koordinatora za mlađe selekcije ostaje Igor Mihajlović, a povjerenje je ponovo ukazano i  treneru prvog tima Vladimiru Radovanoviću. Interesantno je da kompletno novoizabrano rukovodstvo čine nekadašnji košarkaši, a većina njih nosila je upravo Radnikov dres. 

"Ciljevi kluba u narednom periodu su omasovljenje i  pojačan stručni rad s mlađim kategorijama, poboljšanje klupske infrastrukture i što bolji plasman u svim takmičarskim selekcijama. Da bi se postigao što kvalitetniji  razvoj mladih košarkaša, KK Radnik je već uspostavio saradnju sa Omladinskim košarkaškim klubom Koš iz Bijeljine i Košarkaškim klubom Igokea iz Laktaša. Ambicije seniorskog tima Radnika, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, jesu da se klub plasira u Premijer ligu i postane stabilan učesnik najvišeg ranga takmičenja u BiH", istakli su iz uprave bijeljinskog Radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije