Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.08.2020.

11:30

Prvenac u Borjanovim kopačkama VIDEO

Crnogorski fudbaler Nikola Krstović prvi gol za Crvenu zvezdu zapamtiće po jednoj čudnoj situaciji.

Izvor: LN

Autor: LN

Prvenac u Borjanovim kopačkama VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dvadesetogodišnji Krstović je veoma emotivno proslavio prvi gol za crveno-bele, koji je došao u prvom poluvremenu utakmice protiv Mačve iz sumnjive situacije.

Da sve bude još interesantnije, golu i samoj utakmici prethodilo je to da je Krstović zaboravio kopačke u Beogradu.

"Moji najveći prijatelji van terena su Borjan, Gobelja, Bakula (Jovičić) i Petrović. Svakodnevno su uz mene i ne mogu da kažem ko je najbolji ili najveći. Ovog puta Borjan mi je uputio posebnu čestitku posle posle gola, jer sam igrao u njegovim kopačkama", otkrio je Krstović za "Žurnal".

Da nije bilo Borjana verovatno ne bi bili ni "prvenca", jer je "Mister" oštro reagovao.

"Moje sa gvozdenim kramponima sam zaboravio na 'Marakani', a zbog kiše su mi bile neophodne. Uskočio je golman sa svojim i rekao pred meč da ako dam gol moram da dođem kod njega u zagrljaj. Hvala mu do neba, jer mi trener Stanković nije dao da igram sa plastičnim kramponima", dodao je Krstović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve