Jet set

Kejt u suzama molila Megan da prestane s napadima na njenu porodicu

Kejt u suzama molila Megan da prestane s napadima na njenu porodicu
Foto: Tanjug/AP arhiva | Kejt u suzama molila Megan da prestane s napadima na njenu porodicu

O međusobnoj netrpeljivosti dviju vojvotkinja, supruge princa Vilijama, 38-godišnje Kejt Midlton i supruge mlađeg princa Harija, 39-godišnje Megan Markl, piše se već godinama, a da su stvari u potpunosti izmaknule kontroli tvrdi magazin New Idea koji navodi kako je Kate zbog sukoba s Meghan kolabirala.

Naime, kako je objasnio spomenuti medij, zbog nemira koji je unijela svojim dolaskom u porodicu, Megan je stvorila dodatni pritisak na vojvotkinju od Kembridža, a kada je čula za knjigu u kojoj Megan i Hari planiraju iznijeti svoju istinu, Kejt se u potpunosti slomila. Prema njihovim navodima, Kejt je toliko plakala preklinjući Megan da prestane s napadima na njenu porodicu da je u jednom trenutku kolabirala.

Kraljevski komentator Endrju Morton, za spomenuti magazin je objasnio kako se Kejt morala osjećati jako izdano od strane svoje jetrve, a kao poslušna supruga, kako ju opisuje stručnjak za kraljevsku porodicu, nije imala previše izbora nego se ponašati u skladu s očekivanjima dvora što ju je, u kombinaciji s Meganinom i Harijevom "pravom istinom" u konačnici i u potpunosti rasturilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije