Roma konačno dobila čvrstu ruku: Nema prodaje Pelegrinija i Zaniola, spremni novi ugovori

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.08.20. | 12:01

Tačka na potencijalne odlaske dvojice igrača Vučice

Navijačima Rome u poslednjih nekoliko godina dizala se kosa na glavi od odluka vodećih ljudi kluba na čelu sa Džejmsom Palotom. Stiga je odlazak biznismena iz Bostona u Večnom gradu dočekan kao svojevrsna revolucija u klubu.

Novi gazda Dan Fridkin očigledno je dobro upoznat sa situacijom u klubu i željama armije navijača, pa će se prvo potruditi da im skine kamen sa srca. To se pre svega odnosi na budućnost onih igrača, koji bi trebalo da čine okosnicu kluba u narednom periodu.

Izabrane vesti

Odluka je jasna: Nema prodaje Lorenca Peleginija i Nikola Zaniola, već su za njih spremni novi ugovori i od njih dvojice se očekuje da budu nosioci Rominog projekta.

Dolaskom Fridkina biće povećan upotrebni kapital Rome za 85.000.000 evra, što će obezbediti neophodnu likvidnost i omogućiti Vučici da obezbedi neophodna sredstva za obnavljanje ugovora igračima.

Pelegrini (plata 2.000.000 evra) i Zaniolo (2.500.000) pružaju više od onoga što primaju, tako da će dobiti i povećanje godišnjih plata. Pelegriniju ugovor ističe na leto 2022. godine, a na osnovu novog zarađivaće 3.000.000 evra po sezoni, dok uz bonuse može da dostigne i sumu od 4.000.000.

Zaniolo je jednu povišicu već dobio u avgustu prošle godine, ali mu sleduje još jedan podsticaj, kako bi se poništila interesovanja Juventusa i Totenhema. Mladi fudbaler bi takođe zarađivao oko 3.000.000 evra na osnovu novog ugovora, što je maksimalni iznos na osnovu nivih parametara koji su postavljeni u klubu.


tagovi

Nikolo ZanioloLorenco Pelegrini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara