Aleksandar Miljković (©Star Sport)
Aleksandar Miljković (©Star Sport)

Partizanova opcija za desnog beka - Aleksandar Miljković

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.08.20. | 09:05

Nekadašnji fudbaler Parnog valjka od jula slobodan igrač

Kako vreme odmiče sve je više opcija za rešenjem na desnom boku Partizanove odbrane. Nikola Boranijašević još uvek važi za prvu opciju, ali Lozana ima pravo na obeštećenje, pa su se pregovori odužili. Stoga crno-beli moraju da razmišljaju o novim opcijama, a jedna od njih je nekadašnji prvotimac Parnog valjka Aleksandar Miljković, piše Žurnal.

Veliki plus u pregovorima sa iskusnim igračem predstavljalo bi to što je Miljković od jula slobodan igrač, s obzirom da je prekinuo saradnju sa jermenskim Alaškertom.

Izabrane vesti

Miljković je rođen u Boru, gde je napravio i prve fudbalske korake, a već sa 12 godina stigao je u omladinski pogon Parnog valjka. U prvi tim je ušao u 2008. godine, a debitantski nastup napravaio je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na gostovanju Interu iz Bakua 29. jula iste godine. Najbolje partije pružao je kod Aleksandra Stanojevića, a iz Humske je otišao na leto 2013. godine. Potom je potpisao za Bragu kao slobodan igrač.

Ipak, nakon odlaska iz Partizana Miljković je često menjao klubove. Posle Brage je otišo u Split, potom u Amkar, pa u Legnicu. U Alaškert je stigao u avgustu 2019. godine i u prošloj sezoni zabeležio 13 nastupa. Najkonstantniji je bio u Amkaru, gde je za dve sezone zabeležio 53 nastupa.

Miljković sa Partizanom ima četiri osvojene titule (2009, 2011, 2012, 2013) i dva nacionalna kupa (2009, 2011).


tagovi

Aleksandar Miljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara