Medenica: Zvanična odluka o održavanju Bitefa 18. avgusta

Razmatramo mogućnost da se ove godine održi samo Prolog festivala i da se sledeće godine organizuje zajedno 54. i 55. izdanje Bitefa, ali zvanična odluka i ostale informacije biće objavljene 18. avgusta na konferencija za medije, kazao je danas Tanjugu umetnički direktor i selektor Bitef festivala Ivan Medenica.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 11.08.2020.

12:39

Default images

Zbog aktuelne situacije sa pandemijom kovida 19, skoro sve kulturne manifestacije su odložene za narednu godinu, a Bitef je u planu da se održi u septembru.

Kako su Novosti nezvanično objavile, planira se da se u nekoliko dana ipak održi Prolog sa pratećim programom, a sve bi se prenosilo u "lajv strimingu", pa i oni koji ne budu mogli da prisustvuju predstavi na licu mesta neće biti uskraćeni za taj događaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: