Kabel se pojačava pred start sezone, došao Slobodan Novaković

Iskusni vezista Slobodan Novaković potpisao je ugovor sa Kabelom, sa kojim će se u narednoj sezoni takmičiti u Prvoj ligi Srbije.
Ovaj Subotičanin ima veliko iskustvo. Igrao je za Novi Sad, Vojvodinu, Hajduk iz Kule, Spartak, Proleter, švajcarski Old Boys, a u Kabel dolazi iz Proletera.
 
"Ogromno pojačanje za naš klub koji će svojim iskustvom i kreativnošću doprineti efikasnijoj igri Kabela u ovoj sezoni. U narednim danima očekuje se da još nekoliko igrača pojača naš klub", poručuju u Kabelu.
 
Klub je za sada doveo dva pojačanja. Mladi defanzivac Igor Jeličić je došao iz Vojvodine, dok je iz kragujevačkog Radničkog stigao Stefan Grbović. Ovaj dvadesetpetogodišnjak igra na poziciji u veznom redu, a nastupao je za Partizan, Brda, Zlatibor.
 
Sezona u Prvoj ligi Srbije počinje 15. avgusta, a Kabel će u prvom kolu dočekati Dubočicu.
  • ××

    11.08.2020 18:31
    Od kad je Slobodan Novakovic Suboticanin , ja sam mislio da je on iz Diskonta ili Aleksandra . Ocekujem da Ćompa demantuje ovu netacnu informaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.