Čović i Trinkijeri, šta se dešavalo?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.08.2020.
09:24
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Prvi čovek Zvezde otkrio povod razgovora sa bivšim trenerom Partizana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Andrea Trinkijeri je tokom godinu i po koliko se zadržao u Partizanu uradio odlilan posao, ali pandemija je sve to prekinula, pa se ovog leta italijanski stručnjak vratio u Nemačku, gde je preuzeo ekipu Bajerna.

Međutim, mogao je svojevremeno Trinkijeri da krene i nekim drugim putem, a prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da je malo nedostajalo da Italijan umesto u Partizanu, završi u Zvezdi.

''Ja sam skoro dogovorio posao sa Trinkijerijem. Mislim da je on sjajan trener i on me je brinuo kad je Partizan u pitanju. Izuzetno poznaje košarku, zna sa ljudima i navijačima, odličan je u medijima, sticaj okolnosti je doveo do toga da ne napravimo aranžman.

Mislim da je to bio pravi potez Partizana. Što je otišao? Njihov problem. On je samo uslovno strani trener, sa našeg je podneblja. Ipak, smatram da je naša trenerska škola i dalje najjača u Evropi. Mislim da od Željka Obradovića Partizan nije imao boljeg trenera, jer je imao kompaktnost'', objašnjava Čović u razgovoru za ''Sportklub''.

Ovog leta Zvezda je po mišljenju mnogih napravila idealan izbor trenera, doveden je Saša Obradović kao dugoročno rešenje i sada je na njemu da ta očekivanja ispuni.

Klub mu je ispunio želje tokom prelaznog roka, ekipa je maltene već formirana i crveno-beli danas počinju pripreme za ostvarenje velikih ciljeva u narednoj sezoni, od kojih je jedan i plasman u Top 8 Evrolige.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Tuesday, 11.08.2020
22:47

Da li se neko seca KK crvene zvezde?!Znam da je ugasena pa se nazvala fmp2 pa diva a sad ova sa covicem puna kompleksa ne znam ni sta je ni koje rezultate u evropi ima.Fantom

avatar
Shadows
Tuesday, 11.08.2020
22:40

Koji nasi treneri su najbolji ovi iz fmp ili

avatar
ariton
Tuesday, 11.08.2020
19:54

Opet vidimo neko lupa li lupa.Kako li mu ne dosadi da mu se ovde smeju sa glupostima.Sa svima ulazi u raspravu a decko ili dekica je g...p ko noc.Nem aveze sta prica,cuo negde nesto i odma komentarise a dal je to istina ili ne vazno da se lupaju gluposti.I on se kao razume a do pre koju godinu navijao za tudji klub .Strasno.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
10:20

Koji je mong. Moze tako? 😉

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
10:02

Dusko Vujosevic nije bolji trener? Hahaha Naneo je i tebi i svima vama traume kao sto niko nije, eonima se neces/necete oporaviti od toga. Andrea Trinkijeri samo sticajem okolnosti nije zavrsio kod vas?

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 11.08.2020
10:27

Haha pa gde je Dusko? Gde su mu trofeji? Ne racunaj ukradeno tokom vladavine DOS-a. Ovaj ima sve sta se moze osvojiti i klupski i reprezentativno a Dule je dobio svoju priliku pa smo zabelezili najslabiji rezultat u istoriji. Haha smesan si

avatar
paok
Tuesday, 11.08.2020
13:49

U pravu si, nema bi jedan trofej. Bio je samo proglasen za trenera godine u Evropi, ili je i to Dos namestio. Imate li vu nekog trenera da vas je doveo dalje od grupnog takmicenja, tesko a.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
11:04

Gde su Duletovi trofeji?! Nisi zasluzio onu uvredu pre neki dan, izvini zbog toga, ovo sad nemam nameru da komentarisem, i da nista nije osvojio, dovoljna bi mu bila zaostavstina kakve je igrace napravio i izveo na pravi put. Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Divac- Obradovic ne bi cak ni da sanja mogao ta zlata bez njih, a Dule im je kosarkaski otac, a bogami umnogome i zivotni mentor.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 11.08.2020
10:50

A sta je taj dusko vujosevic, trener u romingu, napravio na celu Reprezentacije i u klubovima van granica Srbije ljepi.