Promenada nastavlja veliku akciju podele zaštitnih maski u Novom Sadu

Kada je u pitanju šoping malo toga se menja s vremenom - kupcima su prioritet kvalitet i raznolikost ponude, prijatno iskustvo i dostupnost.
Danas, u svetu koji je mnogo drugačiji nego prošle godine, prijatno iskustvo najviše zavisi od toga koliko se kupci osećaju sigurno prilikom kupovine. Odgovorno ponašanje unutar šoping centra može u velikoj meri da doprinese osećaju sigurnosti, ali pomenutu odgovornost ne treba ostaviti na izlazu već treba proširiti dalje, među sve građane jednog grada i regiona. 
 
Šoping centar "Promenada", kao najveći šoping centar u regionu, od samog početka pristupa najvišim standardima kada je u pitanju sigurnost posetilaca i zaposlenih, implementirajući mere koje su osigurale najviši mogući stepen higijene unutar šoping centra, sigurnosti posetilaca, i svih zaposlenih u centru. "Promenada" Novi Sad je tako postala i prvi šoping centar u Srbiji koji je dobio potvrdu o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama. Dobijanje ovog sertifikata, kako navode u šoping centru, dokaz je poslovanja u skladu sa međunarodnim zdravstvenim standardima i nudi kupcima sigurno iskustvo kupovine. 
 
Nakon implementacije mera koje osiguravaju najviši nivo sigurnost unutar šoping centra, "Promenada" je nastavila sa društveno odgovornim aktivnostima na nivou grada, organizacijom podele zaštitnih maski građanima Novog Sada. 
 
  
 
Promoteri šoping centra Promenada će tako ovog i sledećeg vikenda organizovano deliti zaštitne maske na najprometnijim gradskim lokacijama i uticati tako na promovisanje odgovorne kupovine i širenje svesti o važnosti nošenja maske. 
 
"Šoping centar 'Promenada', kao jedna od ključnih lokacija u Novom Sadu, od samog početka je investirao značajno u bezbednost i sigurnost svih posetilaca i zaposlenih u centru, često primenjujući i više nego što je zvanično preporučeno, sve u cilju osiguravanja udobne i bezbedne kupovine za sve naše posetioce. Jako nam je drago što ovih dana imamo priliku da proširimo kampanju sigurne kupovine i van 'Promenade' kroz akciju podele zaštitnih maski na više prometnih lokacija u Novom Sadu. Deo ove akcije je i jačanje poruke da svi moramo da se ponašamo odgovorno i da zaštitimo, kako sebe, tako i sugrađane oko nas", izjavila je Darja Kustudija, marketing menadžer šoping centra Promenada Novi Sad. 
 
  
 
Osim obaveze nošenja maski, kontrole temperature, pojačanih mera higijene i konstantnog podsećanja posetilaca na obaveze i preporuke ponašanja, širom šoping centra "Promenada" su implementirane i druge preventivne mere. Na ključnim mestima unutar šoping centra postavljene su fizičke barijere za održavanje fizičke distance, na određenim površinama sa kojima posetioci dolaze u kontakt su postavljene nanoseptičke sanitarne trake, a na mestima u blizini restorana, toaleta i na drugim bitnim lokacijama postavljeni su automatski dispenzeri za dezinfekciju ruku. Sistem ventilacije šoping centra je takođe izmenjen i radi u režimu konstantnog upumpavanja svežeg vazduha u unutrašnjost centra. 
 
Šoping centar Promenada Novi Sad je otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 22 časa i u ovom trenutku nudi popuste mnogih brendova u sklopu "Summer Sale" kampanje koja traje sve do 15. avgusta. 
 
Kako bi bili u toku sa aktuelnim informacijama, akcijama i pogodnostima možete da posetite web-sajt šoping centra "Promenada" ili da popuste i akcije pratite putem Facebook i Instagram profila šoping centra. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti