Vesti

3

Radovanović: Broj preminulih prikriven, najveća podvala u istoriji srpske medicine

Autor: SA

Izvor: Beta

Radovanović: Broj preminulih prikriven, najveća podvala u istoriji srpske medicine

Izvor: Foto: prtscr ytb


"I dalje smatram da se radi o najvećoj podvali u istoriji srpske medicije dugoj 800 godina", rekao je Radovanić za list Danas, odgovorajući na navode gradskog odbora Srpske napredne stranke iz Šapca da radi u skladu sa političkim interesima predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Navodeći da nije "Đilasov čovek", Radovanović je rekao da takve napade ne vredi komentarisati jer je u pitanju ista matrica koju vladajuća stranka upotrebljava da se razračuna sa neistomišljenicima.

SNS je u saopštenju navela da je gradonačelnik Šapca angažovao kao savetnika Radovanovića "koji još nije dokazao da ima licencu za obavljanje poziva, a u borbi protiv virusa ističe se pre svega borbom protiv republičkog Kriznog štaba i služenjem niskim političkim interesima Dragana Đilasa".

"Ja kao savetnik ne donosim nikakve odluke. Gradonačelnik Šapca može za različite oblasti da se konsultuje sa različitim ljudima. Uostalom ako tako gledamo, da li premijerka Ana Brnabić, koja rukovodi delom Kriznog štaba zaduženog za borbu protiv epidemije, ima licencu", rekao je Radovanović.

On je rekao i da želi da veruje da njegove kolege koje su deo Kriznog štaba dele isti sistem vrednosti sa njim i da ih je stid toga što su stavljeni u isti koš sa ljudima koji govore ovakve stvari, misleći na navode SNS-a.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Zorica Vasovic,Avalska 7,Zeleznik 11250

Profesore,ne brojite vise mrtve,dajte argumente da pacijenti nisu adekvatno leceni,ili ste isti kao ovi sto donose odluke.Zalagali ste se za strogi karantin populacije iznad 65,bili oni hronicni bolesnici ili ne,sto smatram,da je najveca greska kriznog staba,cije posledice su nesagledive

jovana

https://www.juznevesti.com/Istrazujemo/Tri-razlicita-podatka-o-broju-preminulih-u-Nisu-od-korone-u-KC-Nis-ne-zele-da-komentarisu.sr.html

eks

Meni priča ovog gospodina liči na mnoge druge priče iz redova SzS . Možda je bilo i manje smrtnih slučajeva od korone .