©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Šta reći, kad padne kec na Mančester Junated

Vreme čitanja: 3min | uto. 11.08.20. | 08:05

Pogledajte ko vam je 10. avgusta doneo novac, a ko prodao...

toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

INTER - BAJER LEVERKUZEN (tip 1, kvota 2,05) - 2:1

Inter je u polufinalu Lige Evrope! U zanimljivom meču protiv Leverkuzena Nerazuri su slavili s 2:1, stvorili još dosta šansi pored toga i zaslužili da uđu među četiri tima koja će se boriti za trofej u ovom takmičenju. Mogli su Nerazuri još koji gol da postignu, imali su dva puta pa izgubili i penal posle gledanja VAR-a, ali i na kraju uspešno odradili posao u Dizeldorfu. Istakao se i golman Leverkuzena Hradecki koji je skinuo dosta šuteva.

Opširnije OVDE.

RANHAJM - RAUFOŠ (tip 1, kvota 1,45) - 3:0

Ako vas je Molde izdao, onda Ranhajm nije. Od samog starta je dao do znanja protivniku ko je glavni, poveo je u petom minutu iz penala preko Karlsena, a onda u drugih 45 minuta uspeo da postigne dva gola i da tako potpuno razbije protivika. Strelci su bili još Reginuisen i Lundal u 80. minutu.

MUSA - MIPA (tip 1, kvota 1,37) - 4:1

Musa je na ovoj utakmici odradila ono što se od nje očekivalo, a domaćinu je pomoglo i to što je Alto imao dva puta šansu da izvede penal i oba puta je pogodio. Uz to precizan je bio i Sadat dva puta pa je Musa uspela da upiše nova tri boda i da vama zaokruži keca.

VIDAD - OLIMPIK (tip 1, kvota 1,35) - 3:2

Nije ovo bilo lako za praćenje, ali prošlo je. Kada je Asrir postigao autogol Vidad je upao u problem, međutim uspeo je da do kraja poluvremena prvo izjednači, a onda i da u nastavku postigne dva gola kojim je stavio meč pod svoju kontrolu. Olimpik je na kraju dao gol u nadoknadi, ali kec je zaokružen u Maroku.

PIRAMIRDS - TANTA (tip 1, kvota 1,35) - 3:0

Tanta je promašila penal u 42. minutu i tako propustila šansu da povede, a onda je u drugih 45 minuta usledila velika kazna, a dželat je bio Said. Postigao je het-trik, doduše prva dva gola dao je iz penala, treći je pogodio u 61. minutu i tu je stavio tačku na sva nadanja Piramidsa.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - KOPENHAGEN (tip 1, kvota 1,25) - 0:0

Mančester junajtedu pripala je egal razmena udarac i dvoboj koji je sa kreča u petom minutu produžetka rešio Bruno Fernandeš. A, ko drugi? Mančester junajted - Kopenhagen 1:0 (0:0) posle više od dva časa fudbala. Ali, posle 90 minuta je bilo 0:0, a to se računa. Dakle, par nije prošao za one koji su stavili čistog keca.

MOLDE - BRAN (tip 1 kvota 1,37) - 1:2

Niste dobro procenili ovu utakmicu. Bran je u 12. minutu poveo i presekao domaćina, koji je, istina, brzo uspeo da se vrati u igru golom Brinhildsena u 17. minutu utakmice. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor da bi Tveita pogodio za goste u 54. minutu i tako rešio susret.

AL ITIHAD - ZAMALEK (tip 2, kvota 1,50) - 1:1

Obično je Zamalek dobar odabir za tiket, ali ovoga puta nije ispoštovao. Iako je poveo u pravo vreme kada je Sasi bio precizan posle 44 minuta igre. I vodili su favorizovani gosti sve do samog kraja utakmice, ali je Rašed pogodio u 93. minutu utakmice i tako vam sve srušio. 

FIN HARPS - ST. PATRIK (tip 2, kvota 1,85) - 1:0

Očekivali ste da će Sent Patrik uspeti da dobije ovo i zaokruži lepu kvotu, ali to se nije dogodilo. Fin Harps se potrudio već na samom startu utakmice da vas razuveri pa je poveo u 5. minutu utakmice. Strelac je bio Konoli, a sve dokraja nije bilo golova pa se Fin Harps plasirao dalje pred ograničenim brojem navijača na tribinama.

HELSINGBORG - NORĆEPING (tip 2, kvota 1,70) - 3:2

Kada je Franson bio precizan u 3. minutu, delovalo je da Norćeping ima sve u svojim rukama, a onda je Van den Hurk došao na scenu pa je sa dva gola doneo domaćem timu preokret. U nastavku utakmice uspeo je Norćeping do izjednačenja, da bi Jonson u 80. minutu ugasio nade i vama i gostima na ovoj utakmici.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara