Jet set

Arnold Švarceneger postao deda

Arnold Švarceneger postao deda
Foto: AP arhiva | Arnold Švarceneger postao deda

Kćerka čuvenog akcionog snagatora Arnolda Švarcenegera (73) i spisateljica Ketrin Švarceneger (30) je sa glumcem Krisom Pratom (41) dobila prvo zajedničko dijete prošle nedjelje, potvrdio je njen brat Patrik Švarceneger (26).

Naime, Patrik je viđen u Santa Barbari, dok je nosio poklon sa roze mašnicom, pa je rekao:

"Odlično su. Kupio sam joj mali poklon", rekao je glumac za strane medije.

S obzirom da je poklon imao roze mašnicu, mnogi pretpostavljaju da se rodila djevojčica.

Ketrin se porodila u bolnici "St. John's" u Santa Monici, a ispred bolnice je viđen i automobil njenog muža Krisa u petak popodne.

Malo kasnije, njena porodica, otac Arnold Švarceneger i majka Marija Šriver su uslikani u Krisovoj kući. Pridružili su im se i sestra Kristina, kao i brat Kristofer i svi su se veselili i proslavljali rođenje bebe.

Proslava je bila skromna, u okviru porodice, jer je u Kaliforniji i dalje na snazi zabrana okupljanja većeg broja ljudi zbog pandemije virusa korona.

Podsjetimo, Ketrin i Krisu su se vjenčali u junu 2019. godine na intimnoj ceremoniji u Montesitu. Krili su trudnoću prva četiri mjeseca, a njihova porodica je bila presrećna zbog prinove:

"Svi su jako srećni zbog toga. Znali su od ulaska u vezu da žele da imaju zajedničku jdecu i to im je bilo veoma važno, tako da ih je ta vijest oduševila", rekao je prijatelj blizak porodici.

"Razmisli o ovome na sekundu... u ovo su uključeni geni tri različite porodice. Tu su porodice Kenedi, Švarceneger i Prat. Možemo da uradimo bilo šta. Možemo rešiti i kubansku raketnu krizu. Možemo da treniramo dinosauruse. Razmisli o tome", rekao je oduševljeni glumac u emisiji Džimija Felona.

"Jako sam ponosna na nju. Očito je da su ona i Kris super par", rekla je njena majka Marija Šriver.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije