Leverkuzen nije iskoristio ”domaći teren”, Inter u polufinalu Lige Evrope

Fudbaleri milanskog Intera plasirali su se u polufinale Lige Evrope, pošto su pred praznim tribinama u Dizeldorfu sa 2:1 (2:1) savladali Bajer iz Leverkuzena.

Meč u kojem su sva tri gola pala u prvom delu prvog poluvremena, a moglo je da ih u tom delu igre bude i mnogo više, rešen je pogotcima Nikola Barele i Romela Lukakua.

Prvi je u 15. minutu doveo nero-azue golom sa ivice šesnaesterca, vrlo vešto šutirajući spoljnim delom kopačke i loptu poslavši u dalji ugao golmana Hradeckog.

Potom je zapaženi Lukaku šest minuta kasnije (21') duplirao prednost, pošto je odlično primio loptu na sedam-osam metara od gola, još bolje se zagradio a onda nakon okreta i očiglednog faula, u padu ipak uspeo da pošalje loptu u gol nemačkog sastava.

Mogao je Belgijanac ubrzo zatim da ponovo zatrese mrežu, ali je iz daleko bolje  i ta njega lakše situacije ”1 na 1” šutirao loše i pravo u Hradeckog.

Nedugo zatim, u 24. minutu, ovoga leta veoma traženi ofanzivni vezista tima iz Leverkuzena Kai Harvec smanjio je na 2:1, iskoristivši smušenost zadnje linije milanskog sastava.

Nakon toga je sudija Del Sero prvo pokazao na penal za Inter, ali je tu odluku prienačio nakon sugestije iz VAR sobe.

Iako je posle svega viđenog u prvom poluvrmenu moglo da se očekuje puno sadržaja i golova i u nastavku, to se ipak nije dogodilo, te je meč rešen sa opisana tri gola i Konteovtim otišao je među četiri najbolja tima u takmičenju.

U drugom duelu večeri, Mančester junajted i Kopenhagen igraju produžetke posle 0:0 u regularnom delu susreta u Kelnu. Lajv blog sa oba meča možete videti ovde.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво