Celebrity News

Stevan Piale za „Story”: Uspavanka za Rosu

Stevan Piale za „Story”: Uspavanka za Rosu

Zvezda popularne telenovele „Igra sudbine” Stevan Piale postao je otac. Njegova supruga Una rodila je ćerku, a lepe vesti glumac je objavio na svom „Instagram” profilu.

Mladi glumac Stevan Piale (33), koji je popularnost stekao tumačeći lik bogataša Luke Ožegovića u seriji "Igra Sudbine”, postao je otac. Njegova supruga Una porodila se u bolnici „Narodni front“ i na svet donela zdravu devojčicu. Rosa, kako su joj ponosni roditelji dali ime, po rođenju je zaslužila ocenu deset, a budući da zbog koronavirusa Stevan nije mogao da bude u porodilištu, prve informacije o naslednici dobio je tek putem mobilnog telefona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stevan Piale (@stevanpiale) дана 20. Јун 2020. у 11:29 PDT

– Izjalovili su se planovi da prisustvujem porođaju, te je osećaj iščekivanja bio ludački. Bio sam potpuno van sebe i odlučio da vesti sačekam na trotoaru ispred naše kuće, ne ispred bolnice, kako se pisalo. Reč je, naime, o posebnom mestu koje mi je, ne znam da vam objasnim iz kog razloga, poslednjih meseci postalo utočište od problema. Sve što mi se u životu događa volim da rešim tu sam, bez opterećivanja drugih i uprkos podršci najbližih – započinje priču on i dodaje:

Pročitajte: Stevan Piale – Dva dana posle svadbe sam dobio neočekivani miraz

– Negde oko dva sata iza ponoći sa svih strana počele su da mi pristižu Rosine fotografije i informacije. Znate ono, da je dugačka 52 centimetra i teška 3250 grama. Mislim da ne postoje reči koje mogu da opišu moja osećanja u tom momentu – otkriva Stevan koji se nada da će već kroz par dana ćerku moći da dovede kući, uzme je u naručje ili joj na gitari odsvira jednu od prvih uspavanki. O njenom odgoju dobrano se raspitao što kod svojih roditelja, što kod prijatelja koji imaju decu, te smatra da sasvim dobro vlada osnovnim znanjem. Brine ga jedino da li će zbog zahtevnih snimajućih dana imati dovoljno vremena da joj se posveti i bude joj uzoran otac. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stevan Piale (@stevanpiale) дана 30. Мај 2020. у 2:48 PDT


– Već sam tražio nekoliko slobodnih dana. Znam da će Rosa biti u Uninim sigurnim rukama, ali želim i ja da budem tu. 

Dan ćerkinog rođenja, kao i onaj posle njega, Piale je proveo radno, a uprkos neprospavanim noćima, tvrdi da mu to nije teško palo. Budnim ga je održavala neizmerna sreća koju je osećao, ali i divne kolege koje nisu preskočile ritual cepanja majice. 

Komentari (0)

Loading