Vesti

0

Jerkov: Izostanak hitne kazne za napadače na Milana Vujića, znači podršku režima siledžijama

Autor: KP

Izvor: Beta

Jerkov: Izostanak hitne kazne za napadače na Milana Vujića, znači podršku režima siledžijama

Izvor: Foto: Novi magazin / Đurađ Šimić

Milanu Vujiću je sinoć u Novom Sadu, uz pretnje koje se odnose na njegov politički angažman, razbijena glava i čeka ga operacija u Kliničkom centru Vojvodine".

"Ko je od Novog Sada napravio grad u kom siledžije razbijaju glave onima koji su im se zamerili, slobodno i zaštićeno, znajući da ih neće stići kazna? Ko je od Srbije napravio društvo u kom se razgovara nasiljem, mrzi i prebija, u kom se šalje jasna poruka da u našim gradovima i na našim ulicama nema mesta za one koji drugačije misle", pitala je Jerkov.

Ona je navela da ovako nešto može da se desi "zbog agresije, netrpeljivosti, mržnje i mraka u koji nas režim svakodnevno gura", dodajući da je "Milan Vujić jedan od politički najhrabrijih mladih ljudi u Novom Sadu i beskompromisni borac za demokratiju i ljudska prava".

"Svaka druga reakcija koja bi mogla doći od nadležnih institucija, koja ne podrazumeva najhitnije kažnjavanje počinilaca i utvrđivanje da li je ovaj sramni napad bio organizovan i naručen, značiće punu podršku režima svim siledžijama ove države koji smatraju da imaju pravo da prebijaju političke neistomišljenike", rekla je Jerkov.a

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR