Ponovo tenzije u Budvi: Privatno obezbeđenje ne pušta odbornike u zgradu Opštine VIDEO

Na ulazu u zgradu Opštine došlo je do guranja i koškanja između privatnog obezbeđenja i odbornika i funkcionera Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta.

Izvor: Sputnjik

Ponedeljak, 10.08.2020.

11:39

Default images

Privatno obezbeđenje, naime, nije dozvolilo najstarijem odborniku Gojku Liješeviću (75) da uđe u zgradu Opštine, nakon čega su pokušali da probiju kordon, prenosi Sputnjik.

Privatnom obezbeđenju pomogli su pripadnici interventne jedinice policije, koji su sprečili Marka Carevića, Krsta Radovića i još nekoliko odbornika DF-a i Demokrata da uđu u zgradu Opštine, prenosi Sputnjik.

Carević i Radović su, nakon što nisu uspeli da probiju kordon, pozvali okupljene na smirivanje tenzija, poručujući da je 75-godišnjem odborniku zabranjeno da uđe.

Radović je insistirao da ga puste u zgradu da bi zakazao nastavak 33. i 34. sednice lokalnog parlamenta, na čijem dnevnom redu su, kako se navodi, njegova i smena Carevića.

Podsećanja radi, pre dva dana odbornici Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta u SO Budva isključeni su sa sednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: