Dinamo u problemu: Nudio 2.800.000 dolara i ostao bez štopera iz Argentine, Rubin mu ukrao vezistu iz Koreje

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.08.20. | 10:56

Šampionu Hrvatske se ne da u letnjem prelaznom roku

Dinamo je dominantno osvojio titulu šampiona Hrvatske, još jednu u nizu, ali finiš sezone i porazi u seriji, jasno su pokazali da je ekipi sa Maksimira potrebna ozbiljna rekonstrukcija. Posebno, što je jasno da se u Dinamu i dalje traže posle rastanka sa Nenadom Bjelicom, trenerom koji im je doneo ozbiljne evropske uspehe prethodnih godina.

Kada su Modri u pitanju, pare nisu problem. Para – ima. Spominjalo se da su na Maksimiru vrlo zainteresovani za Bastosa, defanzivca Lacija, ali su oni energiju i sredstva usmerili ka dovođenju argentinskog defanzivca Alana Franka iz Independijentea. Činilo se da će doći u Dinamu, pominjale su se sime od četiri miliona evra, a onda se sve okrenulo. Iako Franko ne trenira i traži da ga klub pusti u Dinamo, za ljude u hrvatskom prvaku on je završena priča.

Izabrane vesti

„Franko je otpao. Oni su stalno menjalu uslove, moram reći da suma koja se pojavila u medijima nije tačna. Ponudili smo 2.800.000 dolara i više nismo hteli da povećavamo. Krenuli smo sa nižom ponudom, pa smo došli na 2,8. Oni su usmeno pristali. Ali onda se javio problem preraspodele obeštećenja s bivšim klubom. Ima tu još mnogo toga, svašta je u pitanju. Argentincima su potrebna dodatna odobrenja kada napuštaju zemlju, veliko je pitanje u kakvom je Franko stanju. Nije igrao šest meseci“, poručio je Zoran Mamić.

Nije to jedina novost kada su u pitanju dolazni transfer u Dinamu. Na Maksimiru je bio viđen vezista iz Juže Koreje, koji igra za Vankuver Hvang In Beom. Ponuda Dinama od milion evra je prihvaćena, ali...

„I tu smo završili sve. Onda se pojavio klub koji je ponudio trostruko više“, dodao je trener Dinama Mamić.

Vezista Vankuvera karijeru nastavlja u Rubinu. Rusi su za njegovu slobodno dali dva i po miliona evra. 


tagovi

Dinamo ZagrebZoran Mamić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara