Rajko Brežančić (© Star sport)
Rajko Brežančić (© Star sport)

Brežančić: Bilo nas je sramota posle Novog Pazara

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.08.20. | 10:30

„Osećali smo se užasno“, dopunjava Suma

Tajac, pa osmesi. Šokantan poraz u Novom Pazaru doveo je do tektonskih poremećaja u Humskoj, naterao Sava Miloševića da ponudi ostavku (Uprava odbila), igrače da se prenu, pa su posle „ribanja“ čelnika i članova stručnog štaba zaigrali kako navijači cene: atraktivno i efikasno.

Javor je bez problema savladan u Humskoj 1 (4:0), kao odgovor na proklizavanje Parnog valjak sredinom prošle sedmice na terenu adminstrativnog povratnika u Superligu. Priznaju crno-belih da su zbog toga bili izloženi opravdanim kritikama, ali i da su ih na najbolji način pretočili u motivaciju.

Izabrane vesti

U Novom Pazaru je bio loš dan. Sramota nas je toga. Verujem u ovu ekipu“, predočio je Rajko Brežančić posle kanonade Ivanjičana.

Iskusni levi bek bio je jedan deo nove slagalice Sava Miloševića kad je odbrana u pitanju. Menjao je Slobodana Uroševića, a osim njega priliku su dobili Aleksandar Lutovac i Maki Banjak, umesto Nemanje Miletića i Bojana Ostojića. Pohvalno je što nova defanzivna linija nije primila gol.

Nisam dugo igrao, samo prijateljske utakmice. Što se tiče jučerašnje, igrali smo protiv dobre ekipe Javora, imali sreće da je golom rano otvorimo. Bilo je dosta promena u timu, rotacija, ali pokazali smo karakter, kakva smo ekipa i zasluženo smo osvojili tri boda. Bilo je teško, čak je i na treningu teško kada se izmešamo, ali dobro smo se snašli, pomagali jedni drugima, najbitnije je da smo pobedili“, dodao je Rajko Brežančić.

Utakmicu sa Ivanjičanima sa dva gola je obeležio Umar Sadik, a pogotkom (glavom!?), asistencijom i igrom Sejduba Suma.

Ubedljivo smo pobedili i vrlo sam zadovoljan kako smo odigrali i načinom na koji smo igrali. Osećali smo se užasno posle prošle utakmice i pronašli smo način da se motivišemo i da na ovoj utakmici damo sve od sebe da ostvarimo tri boda, pa smo to i učinili“, zaključio je Suma.

Još ako tako bude protiv Radnika, pa Inđije, Vojvodine...


tagovi

Rajko BrežančićSejduba SumaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara