Palma: Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Jedinstvena Srbija (JS) podržava kampanju u SAD, pod nazivom „Srbi za Trampa”, koja ima za cilj da mobliše oko milion američkih državljana srpskog porekla da pomognu da aktuelni američki predsednik dobije i drugi mandat u Beloj kući, izjavio je predsednik JS Dragan Marković Palma.

Kako je saopšteno, on je pozvao „sve Srbe u SAD da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija”.

„Svi znamo koliko je zla Srbiji nanela administracija na čelu sa bračnim parom Klinton, a takvu politiku bi sigurno nastavio i Trampov protivkandidat Džo Bajden”, uveren je Marković.

Prema njegovoj oceni, „kosovski Albanci upravo zato opstruiraju dijalog sa Beogradom i samo čekaju promenu na čelu SAD”.

Marković u saopštenju podseća da je bio „jedini političar iz Evrope na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu” i naglašava da je tada za njega bilo „veoma bitno da je Tramp rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svetu, što je i ispunio”.

„Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji”, poručio je Marković na kraju poruke Srbima u SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari