');
Najnovije vesti
Blic Zabava

NIKOLINA SE OGLASILA NAKON SKANDALA U KAŠTELU Tvrdila je da je izbačena na ulicu i pokradena, a poručuje: "Uspela sam, ima dana kada morate zamisliti sunce..."

Poznata voditeljka Nikolina Pišek juče je iznela u javnost da je prevarena i izbačena na ulicu sa svojim najbližima na odmoru u Kaštelu u Hrvatskoj, što je šokiralo javnost u regionu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nikolina Pišek Foto: Jelena Žigić / RAS Srbija
Nikolina Pišek
Nikolina Pišek
Foto: Jelena Žigić / RAS Srbija
Nikolina Pišek

Nikolina se nakon ovog, po njenoj priči, nemilog događaja oglasila na društvenim mrežama i pokazala na šta se fokusirala. Ona trenutno odmara na primorju i po svemu sudeći želi da ono što joj se nedavno dogodilo ostavi iza sebe.

- Ima dana kada morate zamisliti sunce koje vas obasjava. Uspela sam. Toliko da žmirkam... - napisala je ona u opisu slike, koju je okačila na Instagram.

Malo posle, Nikolina je podelila još jednu sliku sa mora, tačnije sa Brača, na kojoj je vidimo tip-top doteranu.

- Rok mi bejbi! - navela je ispod fotke.

Kako poznata voditeljka tvrdi, nakon dvanaestog dana boravka u Kaštelu, vlasnik smeštaja Roko Gale napao je i tukao Vidoja, a njena ćerka Hana je zbog stresa završila u Hitnoj. Nikolina tvrdi da su izbačeni na ulicu i pokradeni od strane Gala, prilikom čega je on napao Vidoja. Gale je, s druge strane, istakao da su njemu zapravo uništavali kuću, a sve detalje ovog skandala pronaći ćete OVDE.

Pročitajte još

VIDEO Nikolina Pišek i romantika u braku