MTV VMA 2020: Nastupi na otvorenom širom Njujorka

Zabava - Nedelja 09.08.2020 - 12:38

MTV je zvanično potvrdio da će se ovogodišnja ceremonija dodele MTV VMA nagrada održati online, a da će pojedinačni nastupi zvezda biti održani na otvorenom širom Njujorka, sa minimalnom, ili nikakvom publikom.

Lejdi Gaga i Arijana Grande dominiraju ovogodišnjom dodelom FOTO: EPA Lejdi Gaga i Arijana Grande dominiraju ovogodišnjom dodelom FOTO: EPA
Korejska grupa BTS, Dodža Ket i Džej Baldvin su prvi izvođači koji su potvrdili svoje nastupe na ovogodišnjem takmičenju.
 
Pop zvezde Lejdi Gaga i Arijana Grande dominiraju ovogodišnjom dodelom, te su osvojile ukupno devet nominacija za pesmu “Rain on me”, uključujući i onu za video godine.
 
Odmah u stopu ih prate i tinejdž zvezda Bili Ajliš, ali i muzičar The Weekend. Ovogodišnja dodela nagrada ima i dve nove kategorije – nagrada za najbolji video od kuće i nagrada za najbolji karantinski nastup.
 
Ovogodišnja dodela će biti održana 30. avgusta, a kako je MTV ranije naveo, održaće se online.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: