Mesi postiže gol (©Reuters)
Mesi postiže gol (©Reuters)

Mesi zdrav, prav, ali neće da se rukuje sa Manolasom

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.08.20. | 10:27

Barsin as odbio pruženu ruku grčkog fudbalera

Sunce je granulo jutros za navijače Barselone. Njihov voljeni klub je u četvrtfinalu Lige šampiona, do kojeg je došao pobedom nad Napolijem na Nou Kampu – 3:1.

Bila je to možda i neočekivano tako kvalitetna partija katalonskog tima, s obzirom na očajnu formu u finišu Primere. Ipak, kada se terenom razmaše Lionel Mesi, onda protivnici teško da mogu nešto više da urade. Mada, igrao je i Napoli dobro u napadu, nije da nije...

Izabrane vesti

Dodatna vest koja raduje navijače Barse pred četvrtfinalni duel sa Bajernom je da je Mesi zdrav i prav. Udarac koji je dobio u prvom poluvremenu nije mu naneo nikakvu štetu, ostao mu je hematom, ima manji otok, ali to će se rešiti mirovanjem danas-sutra, Argentinac nije ni išao na dodatne lekarske preglede.

Ono što su zapazili novinari koji su bili na utakmici je da je Mesi po završetku meča odbio da se rukuje sa Kostasom Manolasom. Grčki defanzivac iz Napolija je prišao Argentincu, pružio mu ruku, a dobio je odgovor: „Ne“.

Ostala je dilema što je toliko naljutilo najboljeg igrača sveta, da li ga još toliko boli gol koji je Manolas postigao pre dve godine protiv Barselone, kojim je odveo Romu u polufinale Lige šampiona ili izjave koje je Grk davao uoči ovog revanša sa Kataloncima, u kojima je rekao da Napoli može bez straha i problema da zaustavi Mesija.

Verovatno je zbog toga Argentinac onako burno proslavljao svoje golove, mada mu drugi nije priznat zbog igranja rukom.

Ispostavilo se da Napoli, ipak, nije uspeo da zaustavi Mesija, koji je postigao gol i iznudio penal, a na društvenim mrežama su već krenule osvetničke šale kako je as Barselone resetovao cene defanzivcima italijanskog kluba u letnjem prelaznom roku.


tagovi

Lionel MesiNapoliKostas ManolasLiga šampiona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara