Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Barsa i Bajern odradili veliki posao

Vreme čitanja: 3min | ned. 09.08.20. | 08:00

Pogledajte ko vam je danas doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BARSELONA - NAPOLI (tip 1, kvota 1,60), rezultat 3:1

Biće priča o protekcijama koju katalonski klub uživa u forumima UEFA, posebno zbog loše odluke Cunejta Čakira u desetom minutu. Međutim, kada taj detalj bude prekriven prašinom blagog zaborava, fokus javnosti i kompletnog fudbalskog sveta biće usmeren ka možda i najvećem igraču u istoriji fudbala, Lionelu Mesiju. Argentinac je pre revanš meča sa Napolijem govorio kako Barselonu samo četiri meča dele od evropskog trona i spašavanja do sada vrlo tužne sezone. A ove večeri na praznom Nou Kampu je kao pravi general, neustrašivi vojskovođa Lionel Mesi poveo saigrače ka ne tako dalekom Lisabonu, gde će za rivala u četvrtfinalu imati Bajern.

Opširnije OVDE.

BAJERN - ČELSI (tip 1, kvota 1,45), rezultat 4:1

Neka se spremi Barselona i neka Boga moli da se ne ponovi proleće 2013. kad joj je četa Jupa Hajnkensa spakovala sedam komada u dve utakmice. Za šest dana u Lisabonu igraće se samo jedna i mada nije zahvalno prišiti bilo kome ulogu favorita kad se sudaraju giganti, Bajern deluje baš moćno. Ni pauza od skoro mesec dana bez takmičarskog fudbala ništa mu ne može, opet je pregazio Čelsi i posle 3:0 u Londonu opet bio raspucan - 4:1.

Opširnije OVDE.

STANDARD - SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Tako nekako mogu da se opišu dešavanja u Liježu. Domaćin je bio veliki favorit, ali se namučio protiv nezgodnog Serkl Briža . Defanzivni bedem probijem je pogotkom u 55. minutu. Strelac je bio Bastijen.

BATE BORISOV – GORODEJA (tip 1, kvota 1,25), rezultat 1:0

Minimalna, ali vama jako draga pobeda BATE Borisova. Nekadašnji učesnik Lige šampiona poveo je već u prvom minutu. Niko tada nije mogao da pretpostavi da će to biti konačan rezultat. Domaćin je promašio i penal. Tako da ste morali da strepetite do kraja.

RIGAS – LIJEPAJA (tip 1, kvota 1,50), rezultat 3:0

Igra mačke i miša. Nije bilo nikakvih problema za domaćina. Počev od 21. minuta kada je preko Jagodinskinsa došao do prednosti. Nije bilo snage u nogama igrače Lijepaje da se odupru. U nastavku smo videli još dva gola i pogođenu kvotu 1,50.

TUZLA SITI – KRUPA (tip 1, kvota 1,75), rezultat 1:0

Bilo vam je suđeno da danas pogodite meč iz bosanske lige. Baš ste se namučili dok ste gledali dešavanja iz Tuzle. Domaćin je teško dolazio do šansi. Promašivao je. Ali je pogodio u 90. minutu.

KJEVO – SPECIJA (tip 1, kvota 2,70), rezultat 2:0

Veliko veče za Kjevo. Veliko veče i za vas. Sigurni smo da nikada lakše niste pogodili kvotu 2,70. Sve vam se otvorilo. Već u drugom minutu pogodio je Filip Đorđević, da bi ubrzo i Segre matirao golmana Specije.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

KLUB BRIŽ - ŠARLROA (tip 1, kvota 1,65), rezultat 0:1

Nova sezona je počela – Klub Briž stoji u mestu. Kao da ga poraz u meču Superkupa od Antverpena pre sedam dana nije trgao, aktuelni prvak je izgubio i uvodni duel šampionata Belgije. Na startu Pro lige ugostio je skromni sastav Šarlroe i pokunjeno napustio stadion – 0:1.Glavni krivac ovakvom epilogu je štoper donmaće ekipe, Brnadon Mehele. U 78. minutu je pokazao neodlučnost, čekao, umesto da ispuca loptu u polje dozvolio Rijotu Morioki da mu je ukrade, Japanac se stuštio ka kaznenom prostoru i lako savladao Simona Minjolea.

ANTVERPEN - MUSKRON (tip 1, kvota 1,40), rezultat 1:1

Anverpen je bio jedno od najvećih iznenađenja PRO lige u prošloj sezoni, ali ova takmičarska godina nije dobro počela za nekadašnjeg finalistu Kupa Kupova. Bio je to mršav remi koji je i vama pokvario planove. Nije vredeo ni pogodak Rafaelova u 49. minutu iz penala. Sve je pokvario crnogorski internacionalac Bakić.

BOTEV – LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,38), rezultat 3:1

Veliko iznenađenje u Bugarskoj. Večiti šampion Ludogorec je doživeo katastrofu u Botevu. Domaćin ga je odučio od fudbala. I to vrlo lagano. Od 43. do 47. minuta Botev je postigao dva gola. Tu je bio kraj vaše priče i vaših tiketa ako ste stavili Ludogorec.


tagovi

rezzime danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara