Porodila se na plaži, nije ni znala da je trudna

Austrijanka (45) koja je sa porodicom letovala u Italiji, porodila se na plaži, a nije znala da je trudna, piše "Hafington Post".
Porodila se na plaži, nije ni znala da je trudna
Foto: Pixabay
Dete je rođeno 1. avgusta, ali je vest tek sada objavljena nakon što su beba i majka zdravi otpušteni iz bolnice. Dečak je, inače, sedmo dete bračnog para Austrijanaca koji već godinama letuju u Katolici, turističkom mestu blizu Riminija, na italijanskoj strani Jadranskog mora.
 
Majka nije znala da je trudna, osetila je slabost i tek kada je krenuo porođaj shvatila je šta se dešava. Kako prenose mediji, presudna je bila pomoć babice, koja se slučajno zatekla među kupačima.
 
Bračni par je odlučio, nakon što su majka i sin otpušteni iz bolnice, da detetu daju ime Paolo, po dežurnom spasiocu na plaži koji je takođe pomogao majci.
 
Austrijanci su dečaka registrovali u opštini Katolika, gde su ih dočekali sa balonima i šampanjcem, a Nikoleta Olivijeri, zadužena za turizam u lokalnoj vladi, rekla je da se nada kako će bračni par naredne godine proslaviti prvi dečakov rođendan baš kod njih.
 
Marija Belemi, koja upravlja ovom plažom već 60 godina, kaže da se tako nešto nikada do sada nije desilo.
 
U čast tek rođene bebe ulaz na plažu bio je okićen balonima i plavom mašnom.
  • Dj.Jovanovic.

    12.08.2020 16:27
    Nije znala da je trudna!!!!
    Pa ko i koga ovde z.....va.
  • Nikolaj

    10.08.2020 09:29
    U pravu si. I ti si u pravu.
    Nijeznala da je grividnitet bio kriptičan.
    Naša neka iz Požarevca sa austrijskim pasošem 100%
  • Lajavi

    09.08.2020 12:43
    @jaa
    Koji je to stadijum nepismenosti da ne znaš pišeš zajedno. Nije grividna već gravidna. Postoje ozbiljne studije o kriptičnoj trudnoći koja se javlja mnogo češće nego što ti misliš i žena ne mora da bude enormno debela, naprotiv. Sigurno je planirala da obezbedi detetu Italijansko državljanstvo s obzirom da dolaze iz Austrije gde je standard očajan pa da namaknu detetu još jedan pasoš iz bogatije zemlje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.