Nova vest
Fudbal

Subota, 08.08.2020.

18:00

Operacija "Kilijan Mbape"

Pari Sen Žermen će u četvrtfinalu ovogodišnje Lige šampiona igrati protiv Atalante.

Izvor: SS

Autor: SS

Operacija
Photo by UEFA - Handout/UEFA via Getty Images

Taj susret igra se u sredu, 12. avgusta, od 21 sat na stadionu "La Luž" u Lisabonu.

Glavna nepoznanica je status Kilijana Mbapea, odnosno, hoće li francuski reprezentativac stići da se oporavi od povrede skočnog zgloba.

Mbape se našao među 28 igrača PSŽ-a koji su otputovali u Lisabon, al francuski mediji ističu da se trenutno u svlačionici "svetaca" odvija "operacija Mbape".

Radi se sve, a odgovornost je pre svih na lekarima Parižana, kako bi osposobili brzonogog napadača da zaigra na završnom turniru.

Trener Tomas Tuhel već je izjavio kako je Atalanta favorit u slučaju da Mbape ne zaigra, kako zbog tog hendikepa, tako i zbog kontinuiteta takmičarskih utakmica.

"Rok je kratak, super kratak. Razgovarali smo sa doktorom i odlučili smo da se ponovo sastanemo kroz par dana kako bismo videli u kojoj je fazi i ako je moguće da Mbape bude makar na klupi protiv Atalante. Ali, ne očekujem previše", ostao je pesimisičan Tuhel.

Na završnom turniru Lige šampiona igraće se po jedan meč u nokaut sistemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve