CR7 na Intagramu najavio ostanak u Torinu: Vidimo se uskoro

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.20. | 19:28

„Sad je vreme da razmišljamo o tome kako da budemo najbolji na svetu“, poručio Kristijano Ronaldo

Kratkotrajna era Mauricija Sarija u Torinu je završena. Juventus je posle eliminacije od Liona krenuo u novu epohu, počele su spekulacije o novom treneru, koji će imati zadatak da vrati Staru Damu u evropski vrh. Jeste osvojena deveta uzastopna šampionska titula u Italiji, ali daleko od toga da u Torinu mogu da budu zadovoljni sezonom.

Ipak, navijači torinskog velikana mogu da bar budu mirniji posle neuspeha u Ligi šampiona. Najbolji igrač tima Kristijano Ronaldo najavio je na Instagramu da će i u budućnosti ostati stanovnik severa Italije. I na taj način prekinuo spekulacije o tome kako je frustriran, i kako bi mogao da se vrati u Englesku.

Izabrane vesti

„Ova sezona je za nas gotova, mnogo kasnije nego obično, ali ranije nego što smo sami očekivali. Sada je vreme za razmišljanje, vreme je za analizu uspona i padova. Kritičko razmišljanje je jedini način da se poboljšamo. Ogroman klub kao što je Juventus uvek mora da razmišlja kao da bude najbolji na svetu. Samo tako sebe možemo nazvati jednim od najvećih timova“, napisao je na početku Ronaldo.

Post jednog od najboljih igrača sveta je bio umiven, ali je nešto nagovestio.

„To što sam postigao 37 golova za Juventus i 11 za reprezentaciju Portugalije, je nešto zbog čega ću u budućnosti imati ambiciju da budem još bolji. Navijači to od nas očekuju više. Mi moramo da ispunimo najviše ciljeve. Neka nam ova kratka puaza za odmor pomogne da donesemo najbolje moguće odluke i vratimo se snažniji i posvećeniji nego ikad. Vidimo se, uskoro“.


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara