Kastrati: Srpska žandarmerija patrolirala sa Kforom u Karačevu

Ćendron Kastrati kaže da im je iz Kfora rečeno da su patrole srpske žandarmerije, juče u Karačevu, bile u akciji sa međunarodnim vojnim snagama, javlja Koha.

Izvor: Kosovo online

Subota, 08.08.2020.

16:13

Kastrati: Srpska žandarmerija patrolirala sa Kforom u Karačevu
Foto: Depositphotos/lajo_2

Prema rečima predsednika Opštine Kamenica Kastratija, opština i policija, nisu unapred obavešteni o ovoj zajedničkoj akciji Kfora i srpske žandarmerije, prenosi "Kosovo Onlajn".

U selu Karačevo, nadomak Kosovske Kamenice, primećeni su pripadnici srpske žandarmerije, a kosovski premijer Avdulah Hoti izjavio je ranije danas da su nadležni organi angažovani na tom slučaju i da će uskoro imati detaljan izveštaj.

Informacija o kretanju srpske žandarmerije na teritoriji Kosova, nije potvrđena iz Kosovske policije, čije su pogranične jedinice juče, prema pisanju Kohe, odmah reagovale odlaskom i patroliranjem na mestu gde je slučaj prijavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: