NIŠLIJE LEČE RANE POSLE ZVEZDE Batak pred Novi Pazar: Bez prava na grešku! (FOTO)
Foto: FK Radnički

SUPERLIGA

NIŠLIJE LEČE RANE POSLE ZVEZDE Batak pred Novi Pazar: Bez prava na grešku! (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da poštuje ekipu Novog Pazara, ali je istakao da je obaveza njegovog tima da na Čairu ide na pobedu.

"Igramo kući i nemamo pravo na grešku. Naš jedini cilj na ovom meču su tri boda. Poštujemo ekipu Novog Pazara i njihove rezultate i homogenost u igri, ali mi imamo naš put, a na njemu se pobeda u nedelju podrazumeva", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra Novi Pazar, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

foto: Starsport

Oba tima su u uvodna dva kola ostvarila po pobedu i poraz. Radnički je savladao Metalac kod kuće (3:0) i izgubio u gostima od Crvene zvezde (0:3), dok je novajlija u ligi u Beogradu poražen od Crvene zvezde (0:3), a onda je pre tri dana napravio iznenadjenje pobedivši Partizan (3:2).

"Dobro smo izanalizirali igru Novog Pazara. To je ozbiljna ekipa. Oni su protiv Partizana igrali briljantno. Dobili su više duela od Partizana i u fazi odbrane i u fazi napada, bili su opasni po gol tokom celog meča i zasluženo su pobedili. Naravno da smo uočili i njihove mane i trudićemo se da ih iskoristimo", rekao je Batak.

Batak je naveo da se štoper Žarko Marković oporavio i da je spreman za 90 minuta fudbala, kao i da bi Nemanja Kojić i Nenad Gavrić mogli bi da počnu predstojeći meč.

"Neizvestan je nastup desnog beka Nikole Aksentijevića. On će u subotu uveče odraditi kompletan trening sa ekipom i ako ne bude imao problema, onda bismo mogli da računamo i na njega. Ipak, poslednju reč daće lekari, jer ne smemo da rizikujemo da zaradi još težu povredu od ove koju ima. Svi ostali igrači spremni su i orni da jurišaju na tri boda", kazao je Batak.

Utakmica Radnički Niš - Novi Pazar igra se sutra od 19.00 na Čairu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track