Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:54, 8. 8. 2020.

| Sport

Radnički pred Pazar: Protiv Partizana bili briljantni, ali naša pobeda se podrazumeva

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Metalac
Početak utakmice zakazan je za 19 sati; foto: Vanja Keser

Posle poraza od Crvene zvezde, Radnički će na pobedničke staze pokušati da se vrati u nedelju, 9. avgusta, kada na "Čairu" dočekuje Novi Pazar, mada sudeći po partiji koju je prikazao povratnik u Superligu protiv vicešampiona Srbije - neće mu biti lako. U niškom taboru ocenjuju da je njihov rival protiv Partizana odigrao briljatno, ali da se trijumf Radničkog podrazumeva.

Obe aktera nedeljnog duela na "Čairu" u novoj sezoni zabeležila su po pobedu i poraz - izgubili su od Crvene zvezde sa 3:0, uz to je Radnički savladao Metalac, a Novi Pazar napravio najveće iznenađenje u prva dva kola - pobedio je Partizan.

Kadrovska situacija u niškom timu sada je bolja, pa će trener Radoslav Batak u ovom meču će ponovo moći da računa na štopera Žarka Markovića, koji se oporavio od povrede. Bolje su i Nemanja Kojić i Nenad Gavrić, za koje Batak ocenjuje da bi, za razliku od utakmice protiv Crvene zvezde, mogli da odigraju ceo meč, dok će odluko o nastupu Nikole Aksentijevića doneti večeras.

Poštujemo ekipu Novog Pazara i njihove rezultate i homogenost u igri, ali mi imamo naš put, a na njemu se pobeda u nedelju podrazumeva. Dobro smo izanalizirali igru Novog Pazara. To je ozbiljna ekipa. Oni su protiv Partizana igrali briljantno. Dobili su više duela od Partizana i u fazi odbrane i u fazi napada, bili su opasni po gol tokom celog meča i zasluženo su pobedili. Naravno da smo uočili i njihove mane i trudićemo se da ih iskoristimo - rekao je Batak.

Početak meča zakazan je za 19 sati, a zbog epidemije igra se bez publike.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Meraklija Radenković Bubanj

    09:37 // 9. 8. 2020.

    Batak kaže-Mi imamo naš put!!!Čuti bre nesrećo koji mi put imamo sa tobom.Pa kako igramo nas ima ubrzo CAR KONSTANTIN na čelu sa novim gen.dir.i verovatno i tim menadžerom g.Branković Dejanom da pobeđuje.Drvce se povukao i prepustio klub novim ljudima i eto njih ubrzo u najvećem rangu našeg takmičenja.Volim Radnički i Cara ali ovi početnici treneri i istrošeni igrači upropastiće Radnički.Rez HITNO

    • JOCA MERAKLIJA

      12:37 // 9. 8. 2020.

      Batak najgori trener.Radnicki je veliki klub I glupo je da ga treniraju anonimci.Pa eto I taj Brankovic je bio selector kadeta I instructor I kada su njemu poverili da potpisuje I organizuje nastavu trenerima za licencu znaci da zna znanje.Mogao je on biti trener umesto ovoga drugara na Marka.Ali kasno je sada jer je on deo projekta kompanije iz Egipta koja je preuzela Car Konstantin.Aut Batak itd

  • Dzamutka

    18:46 // 8. 8. 2020.

    Jel odobrio Kokeza pobedu !

    • Bivši fudbaler

      09:23 // 9. 8. 2020.

      Radnički generalno ne zaslužuje trenera početnika.Znam da je ovaj lik jeftina varijanta,i njemu je ovo BINGO u životu.Zamislite on je stigao u Radnički samo zato što je drugar trenutnom sp.direktoru.Žalosno i smešno ali je tako.Ubeđen sam da sada Caki preuzme ekipu bilo bi pomaka a ovako mi smo u bunaru.Tončev Ivica je čovek koji svoj novac ulaže i veliko poštovanje prema tom čoveku.Mare,Batak????

  • Mara

    14:48 // 8. 8. 2020.

    To se podrazumeva

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: