"Vidi, sine, ako ne odeš u NBA, svi će te zaboraviti"

Tim Hardavej je bio gost prethodne epizode podkasta "Naklheds".

Izvor: SN

Petak, 07.08.2020.

20:15

Photo by Tom Pennington/Getty Images

Tim Hardavej je bio dugogodišnji NBA igrač koji se proslavio igrajući za Golden Stejt Voriorse i Majami Hit.

Njegov sin Tim Hardavej Džunior sada igra za Dalas Maverikse, a njegov put nije bio ni blizu kao očev, iako ga krasi jako dobar šut.

"Ponosan sam na njega. Stalno smo to vežbali dok je bio mlađi, a sada ću vam reći nešto", počeo je priču Tim Hardavej senior.

Njegov sin je imao određene želje za početak karijere, a iskusniji otac, koji je kroz sve to već prošao, pričao mu je kako to nije pametno i objasnio kojim putem treba da ide.

"Čitavog života ga učim da bude strpljiv. On je hteo da izađe sa koledža i ode u NBA kada je završio drugu godinu studija, ali sam mu rekao da to ne uradi jer nije spreman. 'Ma daj, tata...', nije hteo da sluša. Rekoh mu, vidi, sine, ako odeš u razvojnu ligu, a ne u NBA svi će te zaboraviti i niko te neće poštovati. Ne želiš da ideš u razvojnu ligu i da cimaju tamo-vamo. Vidi, moraš da ideš u školu još godinu dana i kada je to odradio video sam da je spreman pa sam mu to i saopštio. Kao otac, znao sam da nije spreman, morao sam to da mu kažem ma koliko bolelo. Od mene je morao da čuje pravu istinu", rekao je Tim Hardavej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: