OBRAČUN ZBOG 10.000 DINARA! Maloletnica (17) udarila ČEKIĆEM vršnjakinju u glavu, a NOŽEM isekla još dve devojčice!
Foto: Shutterstock

horor u NOVOM SADU

OBRAČUN ZBOG 10.000 DINARA! Maloletnica (17) udarila ČEKIĆEM vršnjakinju u glavu, a NOŽEM isekla još dve devojčice!

Crna Hronika -

Uhapšena N. V. (17) iz Novog Sada posle krvavog sukoba sa pet devojčica zbog duga od 10.000 dinara

Maloletnica (17) iz Novog Sada uhapšena je zbog pokušaja dvostrukog ubistva. N. V. se sumnjiči da je u četvrtak uveče u svom stanu čekićem udarila dve vršnjakinje, a zatim na ulici jednu od njih (17) nožem ubola u gornji deo leđa, dok je 15-godišnjakinju rasekla po ramenu.

Hematom na glavi

Kako saznajemo, sukob je izbio zbog navodnog duga od 10.000 dinara. Inače, ova maloletnica je odranije poznata po problematičnom i nasilnom ponašanju.

- Dve devojke, od petnaest i osamnaest godina, sa još tri mlađe drugarice došle su kod N. V. (17) u stan u Ulici Vuka Karadžića u Novom Sadu. Nastala je svađa.

Jedna od povređenih optužila je devojku kod koje su došle da joj je ukrala 10.000 dinara, koje joj je ova navodno uzela dok je bila u njenoj kući. N. V. je to negirala. Svađa je prerasla u tuču, njih pet je bukvalno skočilo na nju jednu - objašnjava naš izvor.

foto: Profimedia

Kako se sukob sve više zahuktavao, N. V. je istrčala u dvorište i uzela čekić.

- Čekićem je udarila u glavu devojku (17), a njene drugarice su tada pokušale da uz vrisku pobegnu iz dvorišta. Međutim, N. V. je ostavila čekić, uzela kuhinjski nož i krenula za njima. Stigla ih je na uglu ulica Jovana Subotića i Kisačke u Novom Sadu i nasrnula nožem na dve devojke - opisuje izvor dramu koja se događala u Novom Sadu:

- Jednu je rasekla po ramenu, a drugu je posekla po leđima. I ona je zadobila udarac po glavi, ima hematom.

U novosadskoj Dečjoj bolnici kažu da su povređene devojke van životne opasnosti.

- Jedna je primljena, dobrog opšteg stanja, na kliničkoj je opservaciji, ima lake telesne povrede. Druga je pregledana, obrađena i puštena na kućno lečenje - rečeno nam je u ovoj bolnici.

Kako nezvanično saznajemo, N. V., ali i jedna od napadnutih devojčica poznate su odranije policiji.

- Jedna je već privođena zbog nasilja u porodici, ali i druga ima policijski dosije - rekao je izvor.

Osumnjičena maloletnica je zadržana do 48 sati, a posle saslušanja, nadležni sudija odredio joj je pritvor.

Ubola muža u grudi

Još jedna mlada devojka učestvovala je nedavno u nasilju. Marijana S. (18) uhapšena je pre deset dana u Kovilju nadomak Novog Sada zbog sumnje da je nevenčanog muža Stevana B. (36) izbola nožem.

- Devojka je nasrnula na supruga i ubola ga u levi deo grudnog koša. Međutim, muž je u bolnici ispričao da je pijan pao na nož i da ga supruga nije ubola - priča izvor.

- Navodno, sukobili su se posle proslave rođendana na kojoj su bili jer su oboje ljubomorni. Posle ubadanja pokušala je da mu pomogne, stavljala peškir na ranu, ali se Stevanu slošilo pa je otišao kod brata, a Marijana je pozvala Hitnu pomoć - objasnio je tada izvor.

NASILJE I U BARAJEVU

Devojčice šamarale vršnjakinju

foto: Screenshot

Šokantno vršnjačko nasilje u kom su takođe učestvovale devojčice dogodilo se i u septembru prošle godine u Barajevu kad su dve učenice šamarale i zlostavljale vršnjakinju.

Na snimku koji se tada pojavio na društvenim mrežama vidi se kako jedna od učenica srednje škole u Barajevu udara žrtvu po glavi i preti joj da će „proći trista puta gore“ ako sve ispriča majci. Druga devojčica prilazi žrtvi i naređuje joj da spusti ruke, a zatim počinje da joj udara šamare, dok ostala deca dobacuju psovke. Za sve to vreme druga deca se smeju, pa čak i nasilnice same pokazuju osmehe.

Po nalogu tužilaštva za maloletnike, policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv maloletnica (15) i (14), koje su u školskom dvorištu OŠ „Knez Sima Marković“ šamarale i fizički maltretirale 15-godišnju devojčicu.

JOŠ JEDNO HAPŠENJE U NOVOM SADU

Izazvao požar u parfimeriji

Policija u Novom Sadu uhapsila je juče i D. M. (39) i D. M. (36) iz Šapca, zbog sumnje da su 3. avgusta izazvali požar u parfimeriji u Primorskoj ulici, dok su unutra bile radnice.

- Stariji muškarac je navodno izazvao požar, a mlađi ga je dovezao do parfimerije. Određeno im je zadržavanje do 48 sati - rekao je izvor.

Kurir.rs/ Slađana Stojanović Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track