Klipsch T5 II, McLaren izdanje

Kompanija Klipsch je predstavila svoje nove prave bežične slušalice po imenu T5 II True Wireless Sport McLaren Edition koje su napravljene u saradnji sa automobilskom kompanijom McLaren.

Klipsch T5 II True Wireless Sport bubice, uključujući i McLaren izdanje, su dizajnirane da prate oblik ušiju za produženu udobnost.

Pored toga, Klipsch je uključio i šest pari udobnih završetaka, uključujući tri para sa krilcima i jedan par napravljen od memorijske pene.

Kao što je i očekivano, ove bubice dolaze sa kutijom za punjenje.

Pored punjenja preko USB-C kabla ili podloge za bežično punjenje, kutija je vodootporna, izdržljiva i ima IP67 rejting.

U kompaniji Klipsch kažu da kutija takođe ima i sistem za uklanjanje vlage, što znači da su bubice uvek suve.

Što se tiče trajanja baterije, ove bubice mogu da rade do osam sati sa jednim punjenjem, dok kutija za punjenje donosi dodatnih 32 sata trajanja baterije.

Još neke funkcije uključuju integrisane beamforming mikrofone kao i anodiziranu spoljnu antenu koja pojačava signal.

U McLaren izdanju, ove bubice imaju jedinstveni dizajn sa detaljima u dezenu ugljeničnih vlakana i Papaya Orange boji; uz njih takođe dobijate i metalnu karticu sa serijskim brojem koja potvrđuje autentičnost, kao i posebnu knjižicu.

Non-Sport verzija ovih bubica dolazi sa tankom kutijom od brušenog metala i uz to su vodootporne i otporne na prašinu.

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition bubice koštaju 249 dolara; verzija Sport je jeftinija i koštaju 229 dolara dok je non-Sport verzija najjeftinija sa cenom od 199 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde