8 flatform natikača koje ćete poželjeti

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 07.08.2020.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Izdvajamo 8 modela flatform natikača koje su jednostavno neodoljive: lagane i meke za nošenje, savršeno udobnih baršunastih tabanica...

Natikače su trenutno na vrhuncu svoje slave; svi ih nose, svi ih žele, ljeto je, uživamo u njihovoj lakoći i praktičnosti. Ali i u dizajnu. Nikada prije nije bilo toliko dobrih modela fashion natikača kao sada.

Odvojite trenutak i pogledajte ponudu modnih natikača u Planet obući (na webshopu i u trgovinama).

Izdvajamo 8 modela flatform natikača koje su jednostavno neodoljive: lagane i  meke za nošenje, savršeno udobnih baršunastih tabanica, povišenih komfornih potplata, te gornjišta koje krasi cijeli model.

Planet obuća

Planet obuća

Posebno su atraktivne one s velikim mašnicama, jer, tko ne voli veselu, lijepu mašnu? Odaberite crveni, žuti ili plavi model i kombinirajte s lepršavim prozirnim suknjama, kratkim hlačicama, poderanim trapericama i svilenim kombinezonima. Dodajte široki slamnati šešir, nabacite svoj bezbrižni osmijeh, i ljeto postaje savršeno.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Za obožavateljice animnal printa, tu je i omiljeni leopard uzorak, koji uljepšava model natikača s remenčićima. Prate ga isti modeli iz kolekcije u dodatnoj crnoj, bijeloj i beige boji.

Planet obuća

Planet obuća

Pokriven je cijeli “desert” spektar boja koji može idealno poslužiti kao inspiracija za ljetne outfite: “safari look”, “jungle fever”, “all white”, “navy chic” i mnogima omiljeni “samo badić, kaftan i flatform natikače”.

Sve modele natikača možete potražiti u trgovinama ili webshopu Planet obuće.


VIŠE O TEMAMAnatikačePlanet obučasandaleflatform natikače




Povezano