Luka Tusar (Lion) i Kristijano Ronaldo (Juventus)
Luka Tusar (Lion) i Kristijano Ronaldo (Juventus)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): “Biti ili ne biti” za Juve. Mi verujemo u ovo prvo…

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.08.20. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 7. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Juventus - Olympique Lyon
ID: 5010235

Nije tajna da navijači Juventusa sa strepnjom očekuju ovaj revanš. Stara dama jeste odbranila titulu prvaka Italije, međutim, igre koje je pružala, greške u odbrani i problemi s povredama pozivaju na oprez. No, prednost Liona iz prvog meča je minimalna, te ipak sugerišemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
RUSIJA - SUPER KUP | 18:00
Zenit - Lok.Moscow
ID: 5010014

Zenit je šampionsku titulu osvojio sa 15 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Lokomotivu, da bi potom uzeo i Kup. Međutim, ne usuđujemo se da mu damo prednost jer poslednjih sezona nikako ne ume sa Železničarima. Preskočite konačan ishod i gađajte KMB 1+I&1+II.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&1+II (1.65)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 18:45
Bohemians D. - Dundalk
ID: 5010187

Dandalk je osvojio prethodna dva prvenstva Republike Irske i i u ovom merka “krunu”, mada trenutno zaostaje pet bodova za vodećim Šemrokom, od kojeg je izgubio malo pre odlaska na pauzu. Domaći igraju veoma dobro i mogli bi da namuče rivala, međutim, nama “miriše” na dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
ŠVEDSKA 2 | 19:00
Osters - Akropolis
ID: 5010530

Domaći imaju samo bod manje nego protivnik, ali su bez pobede već pet kola (uz tri remija). Akropolis je u nešto boljoj formi, međutim, na gostovanjima je zabeležio samo jedan trijumf, takođe uz tri remija. Čini se da je najbolje da se okušate za dosta golova na obe strane.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.15)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.City - Real Madrid
ID: 5010232

Mančester Siti je na Santjagu Bernabeuu slavio rezultatom 2:1, pa u ovaj revanš ulazi kao favorit za dalji plasman. Međutim, s druge strane je jedan od najvećih klubova sveta, koji nedavno osvojenoj tituli prvaka Španije želi da doda i kontinentalnu. Najbolje je gađati GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.45)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 17:00
Vitebsk - Minsk Isloch
ID: 5010339

Rivali su izjednačeni na tabeli, pa sa sličnim aspiracijama ulaze u ovaj duel. Posle niza dobrih rezultata Vitebsk je u prošlom kolu doživeo poraz na gostovanju Dinamu iz Bresta, ali kod kuće ima samo jedan neuspeh, tako da mu dajemo malu prednost. Sumnjamo u više od dva gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
REP. IRSKA 2 | 20:45
Drogheda - Bray
ID: 5010115

Poslednjih godina na njihovim međusobnim okršajima po pravilu dolaze kečevi, a isti ishod očekujemo i sada, bez obzira na to što su u dosadašnjem delu ove prekinute, pa nastavljene sezone oba kluba zabeležila isti učinak (2-1-1). Ako vam je to riskantno, opredelite se za 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
BAHREIN 1 | 18:00
Al Riffa - Manama
ID: 5010365

Fudbal u Bahreinu bio je na pauzi od 17. marta, tako da je većinu utakmica koje su na programu danas i sutra mudro preskočiti. No, ova se posebno ističe pošto je razlika na tabeli između rivala samo četiri boda (u korist domaćih) i pošto njihovi okršaji umeju da budu neizvesni. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara