Gonzalo, igraćeš za Juve možda samo još večeras

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.08.20. | 10:55

Čim se završi sezona kreću razgovori oko prekida saradnje

Krajnje čudna situacija u Torinu. Gonzalo Iguain večeras igra u startnoj postavi Juventusa u revanš utakmici protiv osmine finala Lige šampiona protiv Liona, ali bi vrlo lako moglo da se dogodi da to ujedno bude i njeg poslednji meč u dresu Stare dame.

Kako piše Gazeta delo Sport, iskusni Argentinac će najverovatnije napustiti Staru damu na kraju ove sezone, jer je raskid ugovora između dve strane najverovatnije rešenje kada je u pitanju njegova budućost u Torinu. Neophodno je da dve strane prethodno pronađu "ekonomski sporazum" i dogovor po kojem bi došlo do sporazumnog raskida saradnje.

Izabrane vesti

Od onog trenutka kada je prestao da rešeta mreže Iguainova plata je postala značajno opterećenje za klupsku kasu. Argentinac u ovom trenutku godišnje zarađuje 7.500.000 evra i do kraja ugovora mu je ostalo još godinu dana. To znači da pregovori o raskidu neće biti nimalo lagani za Juventus.

Gazeta nakon eventualnog raskida navodi da bi Iguain mogao čak i da završi karijeru. Mada, uvek će se pojaviti otvorena opcija za odlazak u MSL ili se možda otvori opcija odlaska u Španiju ili Argentinu. U svakom slučaju, Iguain je ušao u završnu fauzu karijere, već dugo se bori sa fizičkom kondicijom koja je uticala i na pad forme i realizaciju.

Iguain je u Juventus stigao 2016. godine iz Napolija za obeštećenje od 90.000.000 evra, a u protekle četiri sezone dva puta je išao na pozajmice, jednom u Milan i jednom u Čelsi. Za Juventus je odigrao 147 utakmica u svim takmičenjima i postigao 66 golova.

Juventus večeras u Torinu juri minimalni zaostatak iz prvog meča protiv Liona (0:1), ali daleko od toga da će mu biti lako da se domogne četvrtfinala.


tagovi

Gonzalo IguainLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara