Zanimljive knjige za najmlađe uz koje će upoznati svet

Interaktivna knjiga Upoznajte farmu pomoći će mališanima da kroz igru saznaju mnogo zanimljivosti o životu na farmi. Učite i zabavite se! Priče o životinjama obogaćene su predivnim ilustracijama Tonija i Meta Vulfa, koje će svakom detetu izmamiti osmeh.

Kultura

Izvor: PR

Petak, 07.08.2020.

11:12

Zanimljive knjige za najmlađe uz koje će upoznati svet
Foto: Promo

Upoznajte more je druga knjiga iz serijala, koja će vas uvesti u podvodni svet. U njoj ćete pronaći priče i zadatke. Ali tu su i nalepnice koje će čitanje i učenje pretvoriti u zabavu. Upoznajte stanovnike mora i rasplamsajte maštu!

Treća knjiga ovog fantastičnog serijala je Upoznajte šumu. Šumske životinjice u pričama omiljeni su drugari naših najmlađih čitalaca, koji će sada kroz ilustracije i priče naučiti još mnogo toga o tim prelepim stvorenjima i njihovom životu u gustim zelenim šumama.

Ove edukativne i zabavne knjige možete poručiti putem sajta www.vulkani.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: