REZZIME DANA (četvrtak): Zato se čekala Liga Evrope!

Vreme čitanja: 3min | čet. 06.08.20. | 22:50

Pogledajte ko vam je doneo novac 6. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

SEVILJA - ROMA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:0

Seviljski berberi ošišali su Rominu odbranu sa tri štopera i plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope. Kao što uz fudbal najbolje ide dobar dobitni tiket, tako uz Ligu Evrope ide dobro Sevilja. To je Roma mogla da oseti na koži u Duizburgu u meču u kom je španski sastav slavio sa 2:0 (2:0) i na taj način je rešio ovu „majstoricu“.

Opširnije OVDE

LEVERKUZENM - RENDŽERS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Dvostruki trijumf u prošloj rundi protiv Porta, dvostruki trijumf i nad Džerardovim Rendžersom u borbi za četvrtfinale! Bajer Leverkuzen lako je opravdao ulogu velikog favorita u sudaru sa škotskim predstavnikom i posle 3:1 u Glazgovu minimalcem potvrdio plasman u četvrtfinale Lige Evrope - 1:0.

Opširnije OVDE

VULVERHEMPTON - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Velika drama iako je Raul Himenez postigao sa bele tačke pogodak na Mulinou već u osmom minutu. Ispostavilo se da je to i konačan rezultat koji nam je potvrdio prolaz i ovog tipa Lige Evrope. Nije loše, nije nimalo loše.

AIK - ELFSBORG (tip 1+I&1+II, kvota 1,75) - rezultat 1:2

Bio je ovo naš današnji mali rizik, mada nam je statistika govorila da je mogućnost za prolaz velika. I to se i dogodilo, mada nje bilo dosta napeto pošto je jedini gol u drugom poluvremenu, ujedno za pobedu Elfsborga, pao tek u 89. minutu.

TJENĐIN - GUAN PEKING (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 1:3

Očekivano, tim iz prestonice je odigrao šampionski i lako pobedio na "domaćem terenu" ekipe koja će, kako sada stvari stoje teško zadržati proligaški status ako ozbiljno ne popravi nivo igre. Mnogima je danas ovaj tip dobrodošao da pojača malo tiket.

SOLIGORSK - DINAMO BREST (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Iako su propli rezultati, ali i trenutna forma timova ovde mirisali na lagan prolaz keca, nije3 bilo nimalo opušteno. Minimalna pobeda je ipak pobeda, a naš tip je preživeo i sa malo drame.

PRECRTANO

LUCERN - JANG BOJS (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:1 (1:2 produžetak)

U 33. minut Lucern je preko Marđote poveo, ali lkada je 120 sekundi docnije Nasame doneo izjednačenje pomislilo smo da ovaj meč ide na našu vodenicu. Ali, do regularnog dela meča ostao je taj reszultat i naš tip je pukao. U 116. minutu druge runde Kupa Švajcarske Gaudino je doneo pobedu i prolaz timu iz Berna, ali kasno za nas...

KALMAR - EREBRO (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:3

Ni blizu onoga što su mnogi od nas očekivali, ma nije bilo ni trunke nade. Možda je tako i bolje, da se ne mučimo i čuvamo tiket. Kalmar nam je tako dokazao da nije slučajno jedan od najgorih klubpva u Švedskoj 1. Ako ne i najgori.

HEKEN - NORĆEPING (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 2:1

Definitivno nismo imali previše sreće sa Šveđanima danas, pošto nam je prošao samo jedan od tri najtraženija tipa. Ovaj je i prvi završen od njih, tako da smo mogli da slutimo da nas Skandinavci neće "poslušati".

HELSINKI - LAHTI (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:1

Ovo je trebalo da bude lagan kec, to nam je govorila i forma timova i statistika , pa i kvota. Ali, Imbongo nam je u 84. minutu susreta na Bolt areni uništio ovaj tip.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara