Porter ponovo cepao mrežice, Jokić odličan u pobedi protiv Sparsa

Denver nagetsi savladali su ekipu San Antonija sa 132:126, a srpski centar Nikola Jokić pružio je još jednu odličnu partiju u "mehuru" – 25 poena i 11 asistencija.

Iako nije uspeo da zabeleži novi tripl-dabl, Nikola Jokić bio je među najzaslužnijima za pobedu svojih Nagetsa protiv San Antonija.

Najbolji centar lige zabeležio je 25 poena, uz 11 asistencija i 4 skoka, te je još jednom pokazao da je posebno motivisan kada igra protiv Sparsa, koje sa klupe predvodi slektor nacionalne selekcije SAD Greg Popovič.

Za razliku od prethodnog meča, kada se mučio u šutu za tri poena, Džoker je ovoga puta pogodio tri trojke iz pet pokušaja – i to tri zaredom.

Ekipe su se smenjivale u vođstvu tokom većeg dela utakmice, a Denver je  početkom poslednje četvrtine napravio odlučujuću prednost, koju Sparsi nisu uspeli da stignu u finišu.

Još jednu odličnu partiju pružio je i Majkl Porter ubacivši 30 poena, uz 15 skokova.

U ekipi San Antonija istakao se Rudi Gej sa 24 postignuta poena.

Denver je i dalje treći na tabeli Zapada, sa skorom 45-23, dok je San Antonio propustio priliku da se približi osmom mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje.

Ekipi Nikole Jokića predstoji težak raspored, utakmice protiv Portlanda već sledećeg dana, Jute, Lejkersa, Klipersa i Toronta.

U ostalim utakmicama koje su odigrane u dnevnom terminu, Juta je bila bolja od Memfisa 124:115, dok je Filadelfija savladala Vašington vizardse 107:98.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво