Dr Olivera Ostojić: Odlazak sa decom na bazene nema smisla VIDEO

Mnogi ovo leto neće moći da idu na more. Postavlja se pitanje - kako to nadoknaditi deci?

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2020.

11:52

Dr Olivera Ostojić: Odlazak sa decom na bazene nema smisla VIDEO
Foto: Printskrin/Prva TV

Odlazak na more ima smisla, ali sve drugo za dr Oliveru Ostojić, koja je rukovodilac dečje klinike "KBC Dragiša Mišović", nema.

"More je neka vrsta klimatskog oporavka dece, ali ako se odlučujemo za bazene, tu ne vidim neki veliki smisao odlaska. To jeste na otvorenom prostoru, ali znamo da je gužva. Nije neophodno da idu tamo", kaže dr Ostojić za TV Prvu.

Od jutros je na klinici osam mališana i dve bebe, koji su dobro i na terapiji. Pre tri nedelje je bilo više od četrdesetoro dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: